Notícies
20 de febrer del 2015
Les entitats promotores de la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica entreguen 40.000 signatures a l'Idescat
Des de la PAH Baix Gaià consideren que, més enllà de la recollida de firmes, el més important és el ressò mediàtic que se’n faci
Les entitats promotores de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra els desnonaments i la pobresa energètica ha lliurat aquest dijous a l'Idescat les 40.000 signatures fins ara recollides de suport a aquesta iniciativa i han anunciat una manifestació pel 25 d'abril.
Ara, les entitats necessiten recollir 10.000 firmes més per arribar a les 50.000 necessàries.

El portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Carlos Macías, ha afirmat que aquesta recollida és fruït d'un "clar consens de la ciutadania" i ha volgut "agrair la gran tasca dels voluntaris".
Macías s'ha mostrat optimista i ha assegurat que recolliran més de les 50.000 firmes necessàries ja que cada vegada "són més els col·lectius que s'adhereixen" a aquesta llei.

La responsable de la PAH Baix Gaià, Sol Baker, també s’ha mostrat molt optimista al respecte. Està convençuda que la xifra s’assolirà sense problemes, i reconeix que, més enllà de les signatures, el més important és que se’n faci difusió als mitjans de comunicació.

El passat dimarts la plataforma es va instal·lar al mercat setmanal de Torredembarra durant el matí per recollir signatures, i a la tarda va celebrar una assemblea a les Antigues Escoles de la Pobla de Montornès.

Aquest divendres la plataforma es trasllada a Creixell. El Casal Municipal serà l’escenari de la projecció del documental ‘Sí se puede. Siete días en PAH Barcelona’, una producció de Comando Video que es podrà veure a partir de les 7 de la tarda.
Sol Baker, una de les responsables de la PAH Baix Gaià
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat