Notícies
Foto: Arxiu
23 d'octubre del 2018
La plaça del Pou d’Altafulla acollirà aquest dijous el concert del grup Bi-Cussion amb la participació d’alumnes de l’Escola de Música
S’emmarca en la gira que els alemanys realitzen en diferents municipis de Tarragona
La plaça del Pou d’Altafulla acollirà aquest proper dijous, a les 18 h, un concert del grup alemany Bi-Cussion, de l’Escola de Música i Arts de Bielefeld, de l’estat de Renània-Westfàlia (Alemanya). El concert també comptarà amb la participació dels alumnes de percussió de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, on actuaran conjuntament amb el grup alemany amb dues peces musicals, tal i com ha explicat Luis Chacón, professor de percussió de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, que ha recordat que alumnes del centre altafullenc ja van fer una estada al municipi alemany de Bielefeld.

Bi-Cussion és una formació exclusiva d’instruments de percussió format l’any 1982 per Jörg Prignitz, que n’és el director. Des de 1990 té per assistent Andreas Schimdt i actuen amb regularitat per tota Europa, on han guanyat diversos premis musicals. Actualment, està format per divuit estudiants. Els Bi-Cussion han guanyat importants concursos i han realitzat un gran nombre de concerts per diferents poblacions d’Alemanya, Dinamarca, Suècia, Noruega, Holanda, Hongria, Àustria, Tirol del Sur, França, Polònia i, per descomptat, per Catalunya, on des del 2009 venen cada dos anys a oferir una gira de concerts, com ha recordat Luis Chacón.

El concert està organitzat per l’Escola Municipal de Música d’Altafulla i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, i compta també amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona. Aquest dimecres, a la plaça del Castell de Torredembarra, i també a les 18h, hi actuaran al costat dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Torre.
Luis Chacón, professor de percussió de l'Escola de Música d'Altafulla
Luis Chacón, professor de percussió de l'Escola de Música d'Altafulla
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla