Notícies
23 de febrer del 2015
Èxit de participació en la primera edició de la fira ‘Alta Kids’ d’Altafulla
Coincidint amb el primer diumenge de mes, la propera proposta és la ‘DO del Camp’
La primera edició de la mostra ‘Alta Kids’ ha estat tot un èxit de participació i d’organització. La iniciativa, celebrada aquest cap de setmana, ha donat el tret de sortida al cicle de fires que la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla i l’entitat Link Enllaç Social promouran tots els diumenges de l’any a l’avinguda Marquès de Tamarit.

L’afluència de públic ha estat constant durant les dues jornades, i els més petits de la vila han pogut gaudir de més d’una vintena d’activitats. El dissabte, organitzadors i assistents han patit pel mal temps fins a l’últim moment, però, tot i començar amb una mica de retard, la iniciativa s’ha desenvolupat amb total normalitat. Sentim el regidor, Guillermo Alonso, qui ha destacat la bona rebuda dels concursos infantils, com ara el de cuina amb més d’una seixantena d’activitats, o el de mascotes, el d’scrabble, o la desfilada de moda. Des de l’organització calculen que hi ha passat unes 2.000 persones.

Coincidint amb el primer diumenge de mes, la propera proposta és la ‘DO del Camp’, una mostra que vol expressar gastronòmica i culturalment el nostre territori.

El segon diumenge de mes estarà dedicat a la fira batejada com a ‘Art de Rambla’. El tercer diumenge de mes estarà dedicat a l’ ‘Alta Kids’. ‘Mà a mà’ serà la proposta del quart diumenge de mes. I en el cas d’aquells mesos que disposin d’un cinquè diumenge, aquest anirà dedicat a la mostra ‘Cuida’t’.

Aquestes fires pretenen afavorir l’afluència de visitants durant el cap de setmana. Aniran dirigides no només als altafullencs i altafullenques, sinó també a tots aquells veïns i veïnes de la contrada que hi vulguin prendre part.

Més enllà de gaudir de l’oci al municipi, les mostres també tenen una vessant solidària. Els beneficis de cadascuna d’elles es destinaran a fins solidaris.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla