Notícies
23 de febrer del 2015
Nova campanya de donació de sang a Altafulla
La convocatòria tindrà lloc aquest dimarts de les 18h a les 21h al Centre de Salut
El Centre de Salut d’Altafulla acollirà aquest dimarts, de 6 de la tarda a 9 del vespre, una nova campanya de donació de sang. La darrera al municipi va tenir lloc el passat mes de novembre i va rebre un total de 35 participants, dels quals només 28 van poder fer efectiva la seva donació. El col·lectiu de gent jove continua sent el que menys participa en aquestes iniciatives.

D’acord amb les característiques del municipi, la xifra idònia que s’hauria de registrar en cadascuna de les cites és de 45 persones. Una xifra que al llarg de l’any permetria recollir al voltant de 170 donacions. Un nombre que des del Banc de Sang es marquen com a objectiu per a aquest 2015.

A hores d’ara, les reserves globals del Banc de Sang i Teixits se situen en els 7 dies, una quantitat que es considera ‘normal’. Pel que fa a grups sanguinis concrets, en l’A+ és de 8 dies (‘normal’), en l’A- de 4 (‘baix’), en l’O+ de 7 dies (‘normal’), en l’O- de 9 dies (‘normal’), en el B+ de 5 dies (‘baix’), en el B- d’1 dia (‘molt baix’), en l’AB+ de 12 dies (‘normal’), i en l’AB- de 6 dies (‘normal’).
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat