Notícies
23 de febrer del 2015
Nova campanya de donació de sang a Altafulla
La convocatòria tindrà lloc aquest dimarts de les 18h a les 21h al Centre de Salut
El Centre de Salut d’Altafulla acollirà aquest dimarts, de 6 de la tarda a 9 del vespre, una nova campanya de donació de sang. La darrera al municipi va tenir lloc el passat mes de novembre i va rebre un total de 35 participants, dels quals només 28 van poder fer efectiva la seva donació. El col·lectiu de gent jove continua sent el que menys participa en aquestes iniciatives.

D’acord amb les característiques del municipi, la xifra idònia que s’hauria de registrar en cadascuna de les cites és de 45 persones. Una xifra que al llarg de l’any permetria recollir al voltant de 170 donacions. Un nombre que des del Banc de Sang es marquen com a objectiu per a aquest 2015.

A hores d’ara, les reserves globals del Banc de Sang i Teixits se situen en els 7 dies, una quantitat que es considera ‘normal’. Pel que fa a grups sanguinis concrets, en l’A+ és de 8 dies (‘normal’), en l’A- de 4 (‘baix’), en l’O+ de 7 dies (‘normal’), en l’O- de 9 dies (‘normal’), en el B+ de 5 dies (‘baix’), en el B- d’1 dia (‘molt baix’), en l’AB+ de 12 dies (‘normal’), i en l’AB- de 6 dies (‘normal’).
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla