Notícies
23 de febrer del 2015
Els Castellers d’Altafulla ja tenen confeccionat el calendari d’actuacions i de sortides per al 2015
Els liles han donat el tret de sortida a la temporada amb la primera sessió de l’Escola de Castells
L’Escola de Castells ha donat el tret de sortida aquest divendres a la temporada dels Castellers d’Altafulla. Han estat moltes les persones que s’han apropat a Ca l’Ixart, ja sigui per iniciar-se o bé per aprofundir una mica més en el rerefons casteller. Una sessió la d’aquest divendres que s’ampliarà els propers dies 27 de febrer i el 6 de març, amb la voluntat de donar a conèixer les nocions bàsiques i transmetre els valors de la colla.

Una iniciativa enguany dirigida per la nova junta, qui també ha acabat ja de configurar el calendari i les sortides per aquest 2015. El president, Jean Segovia, s’ha mostrat satisfet dels primers mesos de feina.

Precisament, en la línia de promoció dels castells entre els més petits, la Biennal de Castells de l’Ajuntament de Tarragona col·labora, per segon any consecutiu, amb el projecte ‘Els Castells a les escoles’. Juntament amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, es convoquen, per a aquest curs 2014-2015, tres grups de treball específics per a la confecció de materials, així com dos grups de treball de reflexió i confecció de propostes pedagògiques.

La participació en aquests grups de treball està reconeguda pel Pla de formació del Professorat 2014-2015 del departament d’Ensenyament i per l’Institut de Ciències de l’Educació a la URV, i certificades les hores de formació que s’hi destinin.

La convocatòria és oberta a professorat de diferents nivells educatius, així com a aficionats i castellers interessats. La inscripció es pot realitzar a través del correu electrònic formacio.permanentnu@urv.cat fins el 27 de febrer. El termini de realització dels treballs és del 2 de març al 10 de juliol.
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla