Notícies
23 de febrer del 2015
Els Castellers d’Altafulla ja tenen confeccionat el calendari d’actuacions i de sortides per al 2015
Els liles han donat el tret de sortida a la temporada amb la primera sessió de l’Escola de Castells
L’Escola de Castells ha donat el tret de sortida aquest divendres a la temporada dels Castellers d’Altafulla. Han estat moltes les persones que s’han apropat a Ca l’Ixart, ja sigui per iniciar-se o bé per aprofundir una mica més en el rerefons casteller. Una sessió la d’aquest divendres que s’ampliarà els propers dies 27 de febrer i el 6 de març, amb la voluntat de donar a conèixer les nocions bàsiques i transmetre els valors de la colla.

Una iniciativa enguany dirigida per la nova junta, qui també ha acabat ja de configurar el calendari i les sortides per aquest 2015. El president, Jean Segovia, s’ha mostrat satisfet dels primers mesos de feina.

Precisament, en la línia de promoció dels castells entre els més petits, la Biennal de Castells de l’Ajuntament de Tarragona col·labora, per segon any consecutiu, amb el projecte ‘Els Castells a les escoles’. Juntament amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, es convoquen, per a aquest curs 2014-2015, tres grups de treball específics per a la confecció de materials, així com dos grups de treball de reflexió i confecció de propostes pedagògiques.

La participació en aquests grups de treball està reconeguda pel Pla de formació del Professorat 2014-2015 del departament d’Ensenyament i per l’Institut de Ciències de l’Educació a la URV, i certificades les hores de formació que s’hi destinin.

La convocatòria és oberta a professorat de diferents nivells educatius, així com a aficionats i castellers interessats. La inscripció es pot realitzar a través del correu electrònic formacio.permanentnu@urv.cat fins el 27 de febrer. El termini de realització dels treballs és del 2 de març al 10 de juliol.
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla