Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Obra Social “La Caixa” signen un conveni per promoure l’envelliment actiu amb els tallers de memòria
L’entitat financera ofereix el suport econòmic de 2.000 euros per a activitats per a la gent gran
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Obra Social de “La Caixa” han signat aquest dijous al matí a les dependències municipals un conveni pel qual l’entitat financera ofereix un suport econòmic de 2.000 euros per promoure activitats d’envelliment actiu per a la gent gran del municipi.

El regidor d'Acció Social i Gent Gran, Xavier Rofas, ha agraït l’aportació de l'Obra Social que permet, ha afegit “ajudar-nos a seguir oferint aquest taller que beneficia a una cinquantena veïns i veïnes d’Altafulla”.

Alexis Gómez, director de Banca i Institucions de Caixabank; l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la sotsdirectora de l’oficina de Caixabank a Altafulla, Mireia Pascual, han rubricat l’acord, que permetrà assumir el cost del Taller d’entrenament de la memòria i creativitat per al gent gran que porta a terme la Regidora d’Acció Social i Gent Gran d’Altafulla.

Alexis Gómez, de Caixabank, ha explicat que “la millora de l’envelliment actiu i el col•lectiu de la gent gran és una de les prioritats de l’Obra Social”.

El taller, l’imparteixen professionals de la Creu Roja que ajuden la gent gran a treballar els dos hemisferis del cervell a través de la part cognitiva i la part artística. La proposta formativa va començar el passat 26 de setembre i es fa tots els dimecres, de 4 a 6 de la tarda, a l’Aula de Formació Aldara.

Enguany hi participen una cinquantena de persones de més de 65 anys empadronades al municipi, i l’Ajuntament d’Altafulla n’assumeix el cost amb el suport econòmic de l’Obra Social “La Caixa”.
Alexis Gómez,
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla