Notícies
Foto: Andreu Pujol
08 de novembre del 2018
“Vam fer un referèndum. 1-0: El que sabem i el que no sabíem”, d’Andreu Pujol, es presenta aquest divendres a l’Alberg d’Altafulla
L’acte començarà a les 8 del vespre i l’organitza el grup municipal de l’EINA-ERC en el marc de Sant Martí
L’Alberg Casa Gran d’Altafulla serà escenari aquest divendres, 9 de novembre, a les vuit del vespre, de la presentació del darrer llibre de l’historiador, regidor de Breda per ERC i col•laborador de diversos mitjans de comunicació, Andreu Pujol.

“Vam fer un referèndum. 1-0: El que sabem i el que no sabíem” (Ed. Saldonar, 2018) explica com es va preparar i organitzar l’1 d’octubre i fa un repàs cronològic de tot el que va passar les setmanes prèvies al referèndum.

El seu autor, Andreu Pujol, ha explicat a Altafulla Ràdio que el volum relata el camí polític fins a l’1 d’octubre, un camí ple de sobresalts amb opinions i històries que no sempre van sortir als mitjans de comunicació.

A partir de desenes d’entrevistes als protagonistes que van tenir un paper clau en la preparació de l’1 d’octubre, el llibre fa un repàs a les tensions dins el Govern i el Parlament de Catalunya d’aquell moment, i ho fa, com ha reconegut l’autor, amb testimonis sense revelar la font, “off the record”.

“Vam fer un referèndum. 1-O: El que sabem i el que no sabíem” explica històries amagades de les setmanes anteriors a l’1 d’octubre i algunes anècdotes que ha avançat Andreu Pujol, com el que va passar quan va votar Oriol Junqueras.

Andreu Pujol (Breda, la Selva, 1986) és historiador i participa en tertúlies televisives i radiofòniques d’actualitat i també escriu articles en premsa escrita. Des del 2011 és regidor a l'Ajuntament de Breda per ERC.

L’acte d’aquest divendres començarà a les vuit del vespre a l’Alberg Casa Gran i l’organitza l’EINA-ERC, que vol sumar-se així a la celebració de Sant Martí.
Andreu Pujol, autor del llibre
Andreu Pujol, autor del llibre
Andreu Pujol, autor del llibre
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla