Notícies
Foto: Baix Gaià Diari
23 de febrer del 2015
José Andrés Ballester rep un ajut de la Fundació Catalunya com a tercera millor nota d’accés a la Universitat
Estudia enginyeria a la UPC, i hi ha accedit amb un 9,880
La Fundació Catalunya-La Pedrera ha concedit un total de 420 mil euros als 420 estudiants que han obtingut les millors notes d’accés a la Universitat. El programa Ajuts Universitaris és una iniciativa singular a Catalunya, ja que és un programa específic de suport econòmic als estudiants que inicien la seva trajectòria universitària, i on només es té en compte el seu rendiment acadèmic.

S’han rebut un total de 1.643 sol·licituds, i les beques han estat atorgades a 420 alumnes de diverses comarques i poblacions d’arreu de Catalunya.
La selecció s’ha realitzat exclusivament en funció del rendiment acadèmic. Els 14 que han aconseguit millor qualificació, en representació de tots els seus companys, han pujat a l’escenari a recollir el seu ajut, que ascendeix als 1.000 euros. La nota més alta ha estat del 9,970 que l’ha obtingut Carles Domingo de Vilanova i la Geltrú (Garraf), que estudia Tecnologies a la UPC, seguit de Pere Nolasc Calvet amb un 9,960, que estudia Enginyeria Civil a la UPC. La tercera millor nota ha estat pel veí d’Altafulla, José Andrés Ballester, que estudia enginyeria a la UPC i que hi ha accedit amb una nota de 9,880.

L’acte ha tingut lloc aquest dissabte a l’Auditori de Barcelona, i ha estat presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla