Notícies
24 de febrer del 2015
La Diputació de Tarragona i l'Obra Social 'La Caixa' restauren la llera del riu Gaià al Pont d'Armentera
L’Ajuntament d’Altafulla i La Sínia van impulsar ara fa unes setmanes un projecte per recuperar part del camí que passa pel mig del riu
Els treballs de millora paisatgística a la llera del riu Gaià al seu pas pel municipi del Pont d'Armentera, impulsats per la Diputació de Tarragona i l'Obra Social "la Caixa", ja han finalitzat. Les tasques han anat a càrrec de cinc persones en risc d'exclusió de la Fundació Ginac. Es tracta d'una de les actuacions programades en el marc del conveni de Recuperació d'Espais Naturals i Reinserció Social vigent entre ambdues institucions. L'actuació, que ha abastat una superfície de 8.000 metres quadrats, ha consistit en la recollida i retirada de residus; l'esbrossat i el triturat de les restes vegetals; el control d'espècies invasores i la plantació de vegetació pròpia del bosc de ribera.

I és que són moltes les actuacions que s’estan fent en els darrers anys a la llera del riu. Aquest cap de setmana en un altre dels trams del Gaià, en aquest cas pel seu pas per Altafulla, l’Associació Mediambiental La Sínia va celebrar-hi una plantada en aquesta mateixa línia de recuperació.

I no només això, juntament amb les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, va impulsar un projecte ara fa unes setmanes per recuperar part del camí que avui passa pel mig del riu. Es tracta d’habilitar un tram de 500 metres per l’antic traçat de les sèquies del marge esquerra en paral·lel al que seria el seu curs natural.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla