Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
04 de desembre del 2018
L’encesa de llums aquest dimecres obre les portes del Nadal a Altafulla
La Fira de Nadal d’Altafulla se celebrarà del 7 al 9 de desembre amb més d’una vintena de parades i estrena un espai gastronòmic
La Fira de Nadal d’Altafulla se celebrarà del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església, coincidint, com és habitual, amb el Pont de la Puríssima.

Abans, però, l’Ajuntament d’Altafulla premerà el botó d’encesa dels llums de Nadal que guarniran els carrers del municipi, aquest dimecres, 5 de desembre, quan es faci de nit.

Durant les jornades del divendres i dissabte, l’horari d’obertura de la Fira de Nadal serà de 6 a 9 de la nit, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11 a 2. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.

La regidora de Cultura del consistori altafullenc, Montse Castellarnau, preveu una “fira d’èxit per la quantitat i varietat de parades” i, a més, per les activitats paral•leles que han organitzat les entitats i el Col•lectiu d’Artesans.

A més, la mostra ha preparat diferents activitats, com l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques de l'Ateneu de Dones d'Altafulla, que tindrà lloc el divendres 7 a les 7 de la tarda; la Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 dos quarts de vuit; el taller de manualitats del Col•lectiu d'Artesans, el diumenge 9, d’11 a 2, i les Nadales, interpretades pel Grup d'Arpes de la nova Associació d’Arpistes d’Altafulla, també el diumenge 9, a dos quarts d’una.

A més, la mostra nadalenca estrena un espai amb taules i cadires perquè la gent pugui fer un mos durant la passejada per la plaça de l’Església.

La Fira, a més, serà aparador del teixit associatiu del municipi i, a més, tindrà un fons solidari. Moltes entitats aprofitaran la venda dels seus productes i activitats per recollir fons per la Fundació La Marató, com ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes.

La Fira de Nadal l’organitza les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col•laboració de l’Ateneu de Dones, la Coral Nous Rebrots, el Col•lectiu d’Artesans i l’Associació d’Arpistes d’Altafulla.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Contacontes 'El fantasma dels ulls blaus'
22 d'agost a les 18:00h. a la Bibliomar (parc de Voramar)
A càrrec d'Imma 'Goril·la'
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla