Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
04 de desembre del 2018
L’encesa de llums aquest dimecres obre les portes del Nadal a Altafulla
La Fira de Nadal d’Altafulla se celebrarà del 7 al 9 de desembre amb més d’una vintena de parades i estrena un espai gastronòmic
La Fira de Nadal d’Altafulla se celebrarà del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església, coincidint, com és habitual, amb el Pont de la Puríssima.

Abans, però, l’Ajuntament d’Altafulla premerà el botó d’encesa dels llums de Nadal que guarniran els carrers del municipi, aquest dimecres, 5 de desembre, quan es faci de nit.

Durant les jornades del divendres i dissabte, l’horari d’obertura de la Fira de Nadal serà de 6 a 9 de la nit, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11 a 2. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.

La regidora de Cultura del consistori altafullenc, Montse Castellarnau, preveu una “fira d’èxit per la quantitat i varietat de parades” i, a més, per les activitats paral•leles que han organitzat les entitats i el Col•lectiu d’Artesans.

A més, la mostra ha preparat diferents activitats, com l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques de l'Ateneu de Dones d'Altafulla, que tindrà lloc el divendres 7 a les 7 de la tarda; la Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 dos quarts de vuit; el taller de manualitats del Col•lectiu d'Artesans, el diumenge 9, d’11 a 2, i les Nadales, interpretades pel Grup d'Arpes de la nova Associació d’Arpistes d’Altafulla, també el diumenge 9, a dos quarts d’una.

A més, la mostra nadalenca estrena un espai amb taules i cadires perquè la gent pugui fer un mos durant la passejada per la plaça de l’Església.

La Fira, a més, serà aparador del teixit associatiu del municipi i, a més, tindrà un fons solidari. Moltes entitats aprofitaran la venda dels seus productes i activitats per recollir fons per la Fundació La Marató, com ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes.

La Fira de Nadal l’organitza les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col•laboració de l’Ateneu de Dones, la Coral Nous Rebrots, el Col•lectiu d’Artesans i l’Associació d’Arpistes d’Altafulla.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile