Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 de desembre del 2018
Xavier Rofas, disposat a encapçalar la llista de Junts per Catalunya a Altafulla
L’alcaldable demòcrata per a les municipals del 2019 es decidirà en les pròximes setmanes
Xavier Rofas, regidor d’Acció Social i Gent Gran, Joventut i Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla i número dos del PDeCAT local, s’ha mostrat “il•lusionat” per encapçalar una candidatura de Junts per Catalunya a Altafulla de cara a les eleccions municipals del maig del 2019.

Rofas ha explicat al programa “Hora Local” d’Altafulla Ràdio que condueix Eduard Virgili que “Altafulla ha de seguir millorant i, en aquest sentit, jo estic il•lusionat per continuar amb el projecte iniciat al govern municipal”.

El número dos del PDeCAT ha reconegut que no cal córrer i que, en les pròximes setmanes, es decidirà finalment el candidat del partit a Altafulla i també la resta de la candidatura.

Pel que fa a les sigles que encapçalaria, Xavier Rofas ha deixat clar que els demòcrates concorreran amb el nom de Junts per Catalunya, i no com a PDeCAT, “perquè aquesta coalició ja engloba tant Convergència Democràtica i també el PDeCat”, ha assegurat.

El regidor del consistori altafullenc també ha volgut deixar clar que la candidatura que vol encapçalar serà de caire municipal, “per governar Altafulla”, a banda de pensar en clau de país.

Pel que fa als possibles pactes, l’actual número dos del PDeCAT A Altafulla, no vol avançar-se a possibles aliances amb l’altres partit independentista d’Altafulla, com és el cas de l’EINA- ERC, i ha reblat: “Junts per Catalunya a Altafulla es presentarà per guanyar les eleccions, per aplicar el programa municipal i pensant també en clau de país”.

En el cas d’arribar a acords, Xavier Rofas ha explicat “que hi ha formacions capaces d’arribar a acords i d’altres amb les que és impossible” . Ha afegit que en aquest mandat, en que el PDeCAT ha governat una bona part amb Alternativa Altafulla, “ha donat una lliçó de generositat i de saber estar, que altres no han sabut donar”.

Cal recordar que l’actual tinent d’alcalde i número 1 del PDeCAT a Altafulla, Pere Gomés, va anunciar el passat 19 de novembre que no repetirà com a cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) en les properes eleccions municipals a Altafulla.

En aquest sentit, Xavier Rofas s’ha pronunciat i ha entès la decisió del seu company de files, Pere Gomés, de fer un pas al costat.

En l’anunci de la seva retirada de la política altafullenca, Gomés va comparèixer aleshores acompanyat del número dos del partit a Altafulla, Xavier Rofas, qui en aquell moment no va amagar la il•lusió que li faria encapçalar una llista del PDeCAT en les properes eleccions del 2019, tot i que ja va deixar clar que depenia “de la voluntat del partit”.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Social
Et recomanem
Contacontes 'El fantasma dels ulls blaus'
22 d'agost a les 18:00h. a la Bibliomar (parc de Voramar)
A càrrec d'Imma 'Goril·la'
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla