Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 de desembre del 2018
Altafulla encén l’enllumenat de Nadal aquest dimecres
Hi haurà una setantena de punts de llum repartits per tot el municipi i el Castell estrena enguany il•luminació
La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla encendrà l’enllumenat de Nadal oficialment a tot el municipi aquest dimecres, 5 de desembre, i fins passat Reis.

Enguany, la Brigada Municipal ha instal•lat una setantena d’elements decoratius, tots amb tecnologia LED, de baix consum i sostenibles amb el medi ambient.

Aquests elements lumínics s’han instal•lat principalment al nucli històric de la vila, i també als barris de Brises del Mar, Els Munts, Barri Marítim, Sant Antoni, Robert, i Ronda d’Altafulla.

La novetat més destacada d’enguany és la instal•lació de quatre noves estrelles i de cablejat lumínic nou al Castell dels Montserrat.

A més, l’Ajuntament d’Altafulla i les entitats que col•laboren ho tenen tot a punt per la Fira de Nadal d’Altafulla, que enguany, es celebra del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església.

Durant les jornades del divendres i el dissabte, l’horari d’obertura de la mostra serà de 18 a 21h, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11h a 14h. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla