Notícies
25 de febrer del 2015
Balanç positiu del primer trimestre en funcionament del servei de deixalleria mòbil d’Altafulla
Fins el mes de gener, s’han recollit al voltant de 400 kg de residus i n’han fet ús una dotzena de persones
El servei de deixalleria mòbil d’Altafulla compleix aquest mes de febrer tres mesos en funcionament. Segons les dades registrades fins el passat mes de gener, en aquest període s’han recollit al voltant de 400 kg de residus entre ferro, fusta, mobles, roba, electrodomèstics, joguines, plàstics, i matalassos, entre d’altres. Fins a dia d’avui han estat una dotzena les persones que n’han fet ús.

El servei fa parada al municipi tots els dilluns laborables de l’any. El primer de cada mes a Brises del Mar, el segon al pàrquing de l’Església de Baix a Mar, el tercer a Alcalde Pijuan, i el quart a plaça Catalunya. L’horari de funcionament és de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda.

El regidor de Serveis, Francesc Farré, ha recordat que la iniciativa pretén incrementar el nivell de reciclatge, evitar els desplaçaments a la deixalleria, i millorar l’ús de les illes de contenidors. Tot i mostrar-se convençut que se li acabarà traient el rendiment previst, ha reconegut que encara se n’ha de fer molta més difusió.

Un altre servei que també es va posar en marxa al municipi el passat mes de novembre és el de recollida de poda domèstica porta a porta. En aquest cas funciona cada quinze dies, i s’allargarà fins el mes de març, coincidint amb la temporada de poda.
En aquest cas cal comunicació prèvia a l’Ajuntament, de forma presencial en horari d’oficines, o a través del telèfon 977 65 00 08.
La poda s'ha de deixar dins de bosses tancades i ha d'estar davant de cada domicili.
Francesc Farré, regidor de Serveis
Francesc Farré, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla