Notícies
25 de febrer del 2015
La recollida de la brossa s’intensificarà a Altafulla per Setmana Santa
L’empresa Fomento ja ha iniciat els treballs de la neteja viària al Barri Marítim, tal i com va acordar el plenari municipal
La Setmana Santa és una de les èpoques de l’any amb major afluència de població a Altafulla. El nombre d’habitants durant aquests dies es multiplica amb l’arribada de visitants d’arreu del territori. Un fet que es tradueix directament amb un increment de la generació de residus.

Per fer front a aquesta situació, i evitar possibles problemes de brutícia i males olors, la regidoria de Serveis de l’Ajuntament té previst intensificar el servei de recollida de la brossa durant la darrera setmana del mes de març i la primera del mes d’abril. Una ampliació del servei que estudien posar en pràctica també durant els mesos d’estiu, a partir de Sant Joan.

En el darrer plenari municipal, la corporació ja va acordar que la mateixa empresa que s’encarrega d’aquest servei de recollida de la brossa, l’empresa Fomento, es fes càrrec també de la neteja viària al Barri Marítim. La voluntat és centrar els esforços de la Brigada Municipal en la resta de població, i garantir una imatge neta de la vila en totes les seves zones. Francesc Farré ha reconegut que encara és massa aviat per fer valoracions, però ha assegurat que suposarà una millora per la ciutadania.

Més enllà de les tasques de neteja que es gestionen des de la regidoria, Francesc Farré ha insistit que la col·laboració ciutadana continua sent un pilar fonamental per al bon funcionament dels diferents serveis.
Francesc Farré, regidor de Serveis
Francesc Farré, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla