Notícies
25 de febrer del 2015
La recollida de la brossa s’intensificarà a Altafulla per Setmana Santa
L’empresa Fomento ja ha iniciat els treballs de la neteja viària al Barri Marítim, tal i com va acordar el plenari municipal
La Setmana Santa és una de les èpoques de l’any amb major afluència de població a Altafulla. El nombre d’habitants durant aquests dies es multiplica amb l’arribada de visitants d’arreu del territori. Un fet que es tradueix directament amb un increment de la generació de residus.

Per fer front a aquesta situació, i evitar possibles problemes de brutícia i males olors, la regidoria de Serveis de l’Ajuntament té previst intensificar el servei de recollida de la brossa durant la darrera setmana del mes de març i la primera del mes d’abril. Una ampliació del servei que estudien posar en pràctica també durant els mesos d’estiu, a partir de Sant Joan.

En el darrer plenari municipal, la corporació ja va acordar que la mateixa empresa que s’encarrega d’aquest servei de recollida de la brossa, l’empresa Fomento, es fes càrrec també de la neteja viària al Barri Marítim. La voluntat és centrar els esforços de la Brigada Municipal en la resta de població, i garantir una imatge neta de la vila en totes les seves zones. Francesc Farré ha reconegut que encara és massa aviat per fer valoracions, però ha assegurat que suposarà una millora per la ciutadania.

Més enllà de les tasques de neteja que es gestionen des de la regidoria, Francesc Farré ha insistit que la col·laboració ciutadana continua sent un pilar fonamental per al bon funcionament dels diferents serveis.
Francesc Farré, regidor de Serveis
Francesc Farré, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat