Notícies
26 de febrer del 2015
‘País km 0’, en què ha participat Altafulla Ràdio, guanya el Premi Zapping al millor programa de televisió local
Aquesta casa va prendre part al magazín de tarda produït per La Xarxa i les entitats adherides el passat estiu de la mà de TAC 12
El magazín 'País km 0', produït per La Xarxa amb la col·laboració de les ràdios i televisions locals adherides, ha guanyat el Premi Zapping al millor programa de televisió local.

El programa va iniciar el seu recorregut el passat mes de juliol, de dilluns a diumenge de 6 a 8 de la tarda, i durant nou setmanes va resseguir la geografia catalana amb un format i una manera de treballar innovadors. La direcció anava a càrrec del periodista Txus Medina, amb qui col·laboraven altres professionals de La Xarxa i dels mitjans locals, entre ells el periodista d’Altafulla Ràdio, Eduard Virgili, qui hi va prendre part de la mà de TAC 12. De fet, Altafulla va ser en algunes ocasions algun dels escenaris escollits per emetre. Buscava històries i personatges singulars, en una aposta clara pel directe durant el període de vacances. El 7 de juliol va ser el torn de Miquel Rota, creador dels biòtops ecològics instal·lats a la platja d’Altafulla; el 18 de juliol, del festival Altacústic; i el 14 d’agost, de la Fira d’Artesans d’Altafulla.

El magazín d'estiu de La Xarxa competia en la categoria de Millor Programa de Televisió Local amb l'espai 'Menjar sa és vida', de Canal Taronja Osona, i 'Àrtic', de BTV.

Pel que fa a la resta de guardons, Helena Garcia Melero ('Els matins' de TV3) ha guanyat el Premi Zapping a la MillorPpresentadora; Francesc Orella el de Millor Actor ('Prim, el asesinato de la calle del turco'; 'Una mà de contes' (Súper 3) el Millor Programa Infantil. Els premis també han reconegut el programa d'actualitat 'El objetivo' (La Sexta), 'Masterchef' (La1), el cultural 'Óptica Laika' (La2) o l'actriu Megan Montaner ('Sin identidad', Antena 3), entre d’altres.

Els Premis Zapping, que enguany han celebrat la seva vintena edició, els concedeix l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). La gala de lliurament ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a l’Auditori de CaixaForum de Barcelona.
Jordi Morgades, un dels membres de l’equip del programa
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla