Notícies
26 de febrer del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, participa en els actes commemoratius del 50è aniversari de CCOO a Catalunya
El batlle estarà present a la inauguració d’un carrer de Tarragona amb el nom dels sindicalistes Carme Casas i Leandre Saun
El sindicat CCOO celebra aquest dijous 50 anys de trajectòria a Catalunya. Des de les 11 del matí, s’han previst tres actes a la ciutat de Tarragona en el marc de l’efemèride.
Els sindicalistes Carme Casas i Leandre Saun rebran un homenatge en forma de carrer, que es dedicaran a la seva lluita històrica. Situat al barri de Sant Salvador, comptarà amb la presència de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.

A dos quarts de 7 a l’Antiga Audiència tindrà lloc un segon acte commemoratiu amb les intervencions de Lluís Balart, director del Museu d’Història de Tarragona, que parlarà de la història de la central sindical al Camp de Tarragona, i un homenatge als afiliats i afiliades amb les intervencions de Joan Carles Gallego i Jaume Pros, secretaris generals de Catalunya i de la UI de Tarragona, respectivament.

La jornada clourà a dos quarts de 9 a l’antic ajuntament, al número 39 del carrer Major, amb la inauguració de l’exposició ‘CCOO 50 anys d’Història de Catalunya a Tarragona’. Una mostra resum de la que es pot trobar al Museu d’Història de Catalunya a Barcelona, amb la particularitat que s’ha ampliat amb quatre apartats específics de les nostres comarques.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla