Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2019
Nou curs d’informàtica per a la gent gran d’Altafulla
Començarà el 24 de gener acomplint l’objectiu de la Regidoria d’Acció Social de promoure l’envelliment actiu al municipi
La Regidora d’Acció Social i Gent Gran d’Altafulla reprèn les activitats per a la gent gran durant aquest mes de gener, després de l’aturada nadalenca. Pel que fa al taller d’entrenament de la memòria i de creació artística, començarà el pròxim 23 de gener amb les places gairebé exhaurides.

Només un dia després, el dijous 24 de gener, donarà inici el taller d’informàtica per a la gent gran. Es farà els dijous de 4 a 6 de la tarda a l’Era de l’Esteve d’Altafulla.

El curs d’informàtica té per objectiu impulsar la utilització de les tecnologies de la informació per tal d’afavorir l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida dels participants, així com per aprendre a utilitzar les principals eines informàtiques. Amb 22 hores de durada, aquesta formació pretén, a més, promoure l’envelliment actiu de la gent gran del municipi.

S’hi poden apuntar persones de més de 65 anys empadronades al municipi, i són subvencionats per l’Ajuntament d’Altafulla.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o del telèfon 977 65 00 08.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla