Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2019
La Policia Local d’Altafulla deté un veí de Torredembarra per tinència il•lícita d’armes
En un control preventiu a l’Av. Marquès de Tamarit, es van trobar a l’interior del seu vehicle armes, cartutxos i especies cinegètiques
La Policia Local d’Altafulla ha detingut aquest dijous un veí de Torredembarra de 34 anys per tinència il•lícita d’armes.

Els fets van passar aquest dijous, prop de dos quarts de tres de la tarda, quan els efectius portaven a terme un control preventiu a l’avinguda Marquès de Tamarit d’Altafulla i van fer aturar a un vehicle conduït pel detingut. Al seu interior, es va trobar una escopeta amagada a la part posterior del cotxe i diferents cartutxos. En el moment en què els agents van requerir-li el permís d’armes, el detingut va manifestar no tenir-ne.

En aquell moment, la Policia Local d’Altafulla va verificar que la numeració de l’escopeta trobada al vehicle no corresponia amb el portador, per aquest motiu van requisar-li l’arma i van procedir a la detenció del veí de Torredembarra per tinença d’armes sense el permís corresponent.

A més, a l’interior del vehicle es van trobar diverses espècies cinegètiques no protegides, motiu pel qual es va avisar als Agents Rurals, que se’n van fer càrrec.
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla