Notícies
Foto: 'Alta Kids'
27 de febrer del 2015
‘DO Camp de Tarragona’, segona edició del cicle de fires d’Altafulla
La mostra tindrà lloc el diumenge de 10h a 14h a l’avinguda Marquès de Tamarit, i donarà a conèixer els productes típics de la zona
Productes típics i tastets casolans. Aquesta serà la nova proposta d’aquest diumenge de la regidoria de Turisme d’Altafulla i l’entitat Link Enllaç Social, en el marc del cicle de fires que promouran al municipi tots els caps de setmana al llarg de l’any. Després de rebre més de 2.000 visitants en la seva primera edició, dedicada als més petits de la vila sota el segell ‘Alta Kids’, l’organització ultima ja els darrers detalls per tenir-ho tot a punt el diumenge.

‘DO Camp de Tarragona’ és una mostra on els productes típics i les diferents arts culinàries dibuixaran una mostra variada i engrescadora per descobrir i redescobrir el nostre territori. Vilatans i veïns de la contrada podran tastar vins, caves, olis, fruits secs, calçots, i molts altres productes autòctons de la comarca.

La fira tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia a l’avinguda Marquès de Tamarit.
La previsió per a les properes setmanes serà la següent: el segon diumenge de mes es dedicarà a la mostra ‘Mà a mà’, d’intercanvi i col·leccionisme; el tercer diumenge, a ‘Alta Kids’, dedicada als infants; el quart diumenge, a ‘Art Rambla’, d’espai per a la creació artística; i en cas d’existir el cinquè diumenge, a ‘Cuida’t’, centrada en la salut, la natura, i l’esport.

Per prendre part en alguna d’aquestes fires, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic linkcarrer15@gmail.com. Totes les fires tenen una finalitat solidària.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla