Notícies
27 de febrer del 2015
El PIJ d’Altafulla programa diferents cursos per aquesta primavera
Les activitats es desenvoluparan del 16 de març al 12 de juny a preus molt econòmics. Les inscripcions es poden realitzar fins el 9 de març
El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla ja ha confeccionat el programa de cursos per aquesta primavera. L’entitat ofereix propostes ben diferents per als joves majors de 14 anys per aquestes dates. Entre les ofertes, en destaquen un curs d’iniciació i un altre d’avançat de guitarra, un taller d’educació canina, una activitat de zumba, un taller de caracterització, un curs de grafit, i un altre d’skate. Es desenvoluparan del 16 de març al 12 de juny.

El preu de les activitats és de 30 euros, i les places per participar-hi són limitades. Les persones interessades en inscriure’s en algun d’aquests cursos poden fer-ho fins el proper 9 de març.

L’horari d’informacions i inscripcions és els dilluns, dimarts, dijous, i divendres, de 4 a 8 de la tarda al número 4 del Camí de les Bruixes. També es pot posar en contacte amb l’organització a través del telèfon 977 65 24 68, o del correu electrònic pijaltafulla@gmail.com.

Més enllà d’acabar de confeccionar aquest programa de cursos per la primavera, el PIJ té una cita pendent encara aquest hivern. Concretament, aquest cap de setmana. Juntament amb la resta de PIJ de la Zona TRAC, viatja aquest divendres a Vallnord, a Andorra, en el que esdevindrà la tradicional esquiada jove.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla