Notícies
27 de febrer del 2015
L’espectacle musical ‘Great Music Silent Sound’ fa parada a Altafulla, abans de viatjar a França i Alemanya
La interpretació, que tindrà lloc el 7 de març a les 20h al Museu, esdevindrà un homenatge al que va ser veí Miquel Porter Moix
Altafulla serà el primer dels tres escenaris en què farà parada l’espectacle musical ‘Great Music Silent Sound’. Serà el proper dissabte 7 de març a les 8 del vespre al Museu de la Pallissa de l’Era del Senyor, a proposta del Cercle Artístic d’Altafulla, i sota la coorganització de les entitats Sizhu Tee-Studio Heidelberg i d’Alliance des Familles Franco-Chinoises.

Xiao a la flauta xinesa de bambú, i Guqin a l’arpa xinesa de set cordes, seran els protagonistes de la interpretació. Una actuació que també farà parada el 9 de març a Lió, a França; i el 13 de març a Heidelberg, a Alemanya.

A Altafulla, el concert esdevindrà un homenatge al que va ser veí Miquel Porter Moix. Un home polifacètic, humanista, amant dels reptes més arriscats i personatge destacat de la història més recent del nostre país. Fill de llibreter, la música, la literatura i l’art van formar part de la seva infantesa. Va participar activament en projectes dedicats a la recuperació i conservació del patrimoni cinematogràfic, a la història del cinema català, espanyol i universal, la creació del primer cineclub català amb continuïtat Cercle Lumière amb Alexandre Cirici, així com a la didàctica i a la catalogació fílmica. Porter també va ser docent a la Universitat de Barcelona a més de crític cinematogràfic i diputat al Parlament de Catalunya.
Va morir el 18 de novembre del 2004 amb 74 anys a causa d’una aturada cardíaca, i l’endemà va ser enterrat al Cementiri Municipal d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat