Notícies
27 de febrer del 2015
L’espectacle musical ‘Great Music Silent Sound’ fa parada a Altafulla, abans de viatjar a França i Alemanya
La interpretació, que tindrà lloc el 7 de març a les 20h al Museu, esdevindrà un homenatge al que va ser veí Miquel Porter Moix
Altafulla serà el primer dels tres escenaris en què farà parada l’espectacle musical ‘Great Music Silent Sound’. Serà el proper dissabte 7 de març a les 8 del vespre al Museu de la Pallissa de l’Era del Senyor, a proposta del Cercle Artístic d’Altafulla, i sota la coorganització de les entitats Sizhu Tee-Studio Heidelberg i d’Alliance des Familles Franco-Chinoises.

Xiao a la flauta xinesa de bambú, i Guqin a l’arpa xinesa de set cordes, seran els protagonistes de la interpretació. Una actuació que també farà parada el 9 de març a Lió, a França; i el 13 de març a Heidelberg, a Alemanya.

A Altafulla, el concert esdevindrà un homenatge al que va ser veí Miquel Porter Moix. Un home polifacètic, humanista, amant dels reptes més arriscats i personatge destacat de la història més recent del nostre país. Fill de llibreter, la música, la literatura i l’art van formar part de la seva infantesa. Va participar activament en projectes dedicats a la recuperació i conservació del patrimoni cinematogràfic, a la història del cinema català, espanyol i universal, la creació del primer cineclub català amb continuïtat Cercle Lumière amb Alexandre Cirici, així com a la didàctica i a la catalogació fílmica. Porter també va ser docent a la Universitat de Barcelona a més de crític cinematogràfic i diputat al Parlament de Catalunya.
Va morir el 18 de novembre del 2004 amb 74 anys a causa d’una aturada cardíaca, i l’endemà va ser enterrat al Cementiri Municipal d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla