Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de febrer del 2019
L’ANC d’Altafulla es concentrarà el 12 de febrer a la plaça del Pou, coincidint amb l’inici del judici dels polítics empresonats
La territorial també organitzarà autobusos per participar a la gran manifestació convocada a Barcelona el 16 de febrer
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla es concentrarà el proper dimarts 12 de febrer a la plaça del Pou, coincidint amb la data definitiva d’inici del judici dels polítics empresonats, després que el Suprem hagi rebutjat donar més temps a les defenses.

L’entitat ha convocat la ciutadania a dos quarts de 8 de la tarda sota el lema ‘La Independència és un dret, no un delicte’. Abans, a les 12 del migdia, hi ha convocada una aturada de deu minuts a tots els centres de treball.

El dimarts al vespre, també hi ha previstes manifestacions a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa, i a altres municipis d’arreu del territori.

Just després dels primers tres dies de judici, la territorial altafullenca es desplaçarà a Barcelona el dissabte 16 de febrer per sumar-se a la gran manifestació convocada a la Gran Via per entitats socials i partits sobiranistes. Per assistir-hi, la delegació local posarà a disposició de la ciutadania servei d’autocar. Els tiquets es poden adquirir a la Geladeria La Perla.

La protesta a Barcelona es desenvoluparà entre la plaça d’Espanya i la plaça Universitat a partir de les 5 de la tarda.

També dins del gruix de mobilitzacions hi ha convocada una vaga general el 21 de febrer, impulsada per la Intersindical-CSC amb el suport de tots els partits independentistes i nombroses entitats socials.

I al llarg del mes també hi ha convocades mobilitzacions unitàries a diverses ciutats europees. De moment ja estan concretades accions a Brussel·les, Ginebra, Londres, Berlín, París, Hamburg, Bilbao, Zurich, Glasgow i Luxemburg.

Un mes després de l’inici del judici, la mobilització es traslladarà a Madrid. Concretament, el 16 de març a les 6 de la tarda.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla