Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de febrer del 2019
L’ANC d’Altafulla es concentrarà el 12 de febrer a la plaça del Pou, coincidint amb l’inici del judici dels polítics empresonats
La territorial també organitzarà autobusos per participar a la gran manifestació convocada a Barcelona el 16 de febrer
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla es concentrarà el proper dimarts 12 de febrer a la plaça del Pou, coincidint amb la data definitiva d’inici del judici dels polítics empresonats, després que el Suprem hagi rebutjat donar més temps a les defenses.

L’entitat ha convocat la ciutadania a dos quarts de 8 de la tarda sota el lema ‘La Independència és un dret, no un delicte’. Abans, a les 12 del migdia, hi ha convocada una aturada de deu minuts a tots els centres de treball.

El dimarts al vespre, també hi ha previstes manifestacions a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa, i a altres municipis d’arreu del territori.

Just després dels primers tres dies de judici, la territorial altafullenca es desplaçarà a Barcelona el dissabte 16 de febrer per sumar-se a la gran manifestació convocada a la Gran Via per entitats socials i partits sobiranistes. Per assistir-hi, la delegació local posarà a disposició de la ciutadania servei d’autocar. Els tiquets es poden adquirir a la Geladeria La Perla.

La protesta a Barcelona es desenvoluparà entre la plaça d’Espanya i la plaça Universitat a partir de les 5 de la tarda.

També dins del gruix de mobilitzacions hi ha convocada una vaga general el 21 de febrer, impulsada per la Intersindical-CSC amb el suport de tots els partits independentistes i nombroses entitats socials.

I al llarg del mes també hi ha convocades mobilitzacions unitàries a diverses ciutats europees. De moment ja estan concretades accions a Brussel·les, Ginebra, Londres, Berlín, París, Hamburg, Bilbao, Zurich, Glasgow i Luxemburg.

Un mes després de l’inici del judici, la mobilització es traslladarà a Madrid. Concretament, el 16 de març a les 6 de la tarda.
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com