Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de febrer del 2019
L’ANC d’Altafulla es concentrarà el 12 de febrer a la plaça del Pou, coincidint amb l’inici del judici dels polítics empresonats
La territorial també organitzarà autobusos per participar a la gran manifestació convocada a Barcelona el 16 de febrer
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla es concentrarà el proper dimarts 12 de febrer a la plaça del Pou, coincidint amb la data definitiva d’inici del judici dels polítics empresonats, després que el Suprem hagi rebutjat donar més temps a les defenses.

L’entitat ha convocat la ciutadania a dos quarts de 8 de la tarda sota el lema ‘La Independència és un dret, no un delicte’. Abans, a les 12 del migdia, hi ha convocada una aturada de deu minuts a tots els centres de treball.

El dimarts al vespre, també hi ha previstes manifestacions a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa, i a altres municipis d’arreu del territori.

Just després dels primers tres dies de judici, la territorial altafullenca es desplaçarà a Barcelona el dissabte 16 de febrer per sumar-se a la gran manifestació convocada a la Gran Via per entitats socials i partits sobiranistes. Per assistir-hi, la delegació local posarà a disposició de la ciutadania servei d’autocar. Els tiquets es poden adquirir a la Geladeria La Perla.

La protesta a Barcelona es desenvoluparà entre la plaça d’Espanya i la plaça Universitat a partir de les 5 de la tarda.

També dins del gruix de mobilitzacions hi ha convocada una vaga general el 21 de febrer, impulsada per la Intersindical-CSC amb el suport de tots els partits independentistes i nombroses entitats socials.

I al llarg del mes també hi ha convocades mobilitzacions unitàries a diverses ciutats europees. De moment ja estan concretades accions a Brussel·les, Ginebra, Londres, Berlín, París, Hamburg, Bilbao, Zurich, Glasgow i Luxemburg.

Un mes després de l’inici del judici, la mobilització es traslladarà a Madrid. Concretament, el 16 de març a les 6 de la tarda.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla