Notícies
02 de març del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla agafa les regnes de l’avinguda Lluís Companys
La Junta de Compensació disposava fins el 27 de febrer per planificar l’obertura del vial, i no ha complert amb el termini previst
L’Ajuntament d’Altafulla serà qui finalment es faci càrrec de l’obertura de l’avinguda Lluís Companys. El consistori va presentar ara fa unes setmanes un ultimàtum a la Junta de Compensació de la zona de la Cabana perquè planifiqués l’accés al trànsit rodat i als vianants abans del 27 de febrer. Una data que no ha complert. El divendres propietaris d’aquesta Junta de Compensació van trucar a l’Ajuntament per ampliar el termini i concertar una reunió pel 12 de març. El consistori, però, ja havia pres una decisió, i davant de l’incompliment seguirà endavant amb els tràmits. Aquest mateix dilluns ja ha posat en marxa la paperassa corresponent per disposar del reglament administratiu pertinent. El regidor d’Urbanisme, Jordi Molinera, ha explicat que ara toca iniciar la tramitació burocràtica.
L’arribada de l’autobús urbà de Tarragona a l’estació de trens aquest estiu ha precipitat la decisió de l’Ajuntament. Tot i això, acceptaran reunir-se el proper dia 12.

El passat estiu, la Junta de Compensació ja hi va realitzar tasques de neteja a la zona. Per obrir el vial, però, encara s’han d’acabar les tasques d’enllumenat, clavegueram, i mobiliari públic, a banda d’omplir amb sorra les rases, treure tota la runa, i retirar les tanques per tal de millorar-ne la imatge, i garantir la seguretat de la ciutadania.
Jordi Molinera, regidor d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat