Notícies
Foto: Robert Vera
08 de febrer del 2019
L’Altafujazz celebra el concert número 100 amb un homenatge a Ovidi Montllor
Pere i Xamsi Bartolí, Pere Torrades, i Georgi Olshanetski presenten el projecte ‘Veni Ovidi Amavi’, aquest dissabte a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor
L’Altafujazz té una cita ben especial aquest cap de setmana. La Pallissa de l’Era del Senyor acollirà aquest dissabte a partir de dos quarts de 9 del vespre el concert número 100 del cicle. Una xifra rodona que el responsable, Toni Pla, ha volgut celebrar amb l’espectacle ‘Veni Ovidi Amavi’.

Es tracta d’un homenatge al polifacètic cantant i poeta Ovidi Montllor. El cantant i guitarrista Pere Bartolí ha destacat la joventut d’un projecte que va engegar ara fa poc més d’un any de la mà de la seva filla, la flautista Xamsi Bartolí, que va ampliar posteriorment amb la incorporació de Pere Torrades al teclat, i que aquest dissabte debuta com a quartet amb l’acompanyament del guitarrista Georgi Olshanetski, a qui a titllat del seu “Toti Soler particular”.

El plantejament inicial del cicle que el responsable ha repetit en reiterades ocasions als micròfons d’aquesta casa, “Fes de l’art la teva expressió”, s’ha convertit en el fil conductor de cada una de les actuacions, i ha permès “interrelacionar diferents cultures i aconseguir un ambient distès i agradable”.

Una consolidació que se suma a la fidelitat d’un públic que té marcat en la seva agenda cada primer dissabte de mes. Segons Toni Pla, la periodicitat mensual de la proposta ha permès que la gent acabi coneixent els secrets del jazz i s’hi trobi bé”.

L’actuació tindrà lloc a partir de dos quarts de 9 del vespre.
Pere Bartolí, cantant i guitarrista
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla