Notícies
Foto: Facebook
08 de febrer del 2019
Lynne Martín presenta el seu àlbum de debut en solitari, ‘Textures’
L’altafullenca va fer salt a l’esfera professional amb el grup de rock ‘Poet In Process’, amb qui va triomfar a nivell internacional durant 10 anys
L’altafullenca Lynne Martín presenta aquest dissabte a dos quarts d’11 de la nit al Cafè del Teatre de Lleida el seu darrer treball, ‘Textures’. Es tracta del seu àlbum de debut en solitari. Un disc personal en què s’hi poden trobar temes en anglès i en castellà com ara ‘Splitting the Glass’, ‘Careless’, ‘Enemies’, ‘The Valley’, ‘Dream#47’, ‘The End’, ‘Hairs’, ‘Huellas’, i ‘Shooting Stars’.

Els orígens musicals de la cantant i compositora del Baix Gaià els trobem en la seva infància. Créixer al Faristol va exercir una gran influència en la seva formació, tant a nivell humà com musical, i va marcar la seva trajectòria, que faria el salt a l’esfera professional amb el grup de rock barceloní ‘Poet In Process’. Durant més de deu anys es va convertir en la imatge i la compositora d’una formació que triomfaria a nivell internacional. El primer disc, ‘Free Way’ els va permetre una gira per Europa amb la banda anglesa ‘Muse’, i compartir escenari amb formacions com ara ‘Stereophonics’, ‘Albert Hammond Jr.’, o ‘Ok Go’. La gira es va estendre pels Estats Units en el marc del projecte ‘Catalan Music’ amb la participació en diversos festivals com el ‘Canadian Music Week’ o el ‘South by South West’.

Les seves cançons també van esdevenir la banda sonora de Carolina Herrera NY, de la sèrie ‘Cuestión de sexo’, i de la pel·lícula ‘Hell Boy II’ de Guillermo del Toro.
El segon disc, ‘Long Time No See’, els va permetre una nova gira de gairebé 3 anys ininterromputs.

Va ser al 2014 quan Lynne Martín va decidir establir-se a Berlín i començar a caminar en solitari. Durant aquesta etapa va recórrer un ampli circuit de sales de la ciutat, i va composar per diverses productores musicals. Una trajectòria que ara consolida amb aquest primer disc en solitari que recull les experiències viscudes durant aquests darrers anys a la ciutat alemanya.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla