Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de febrer del 2019
Pere Gomés, molest amb la manca de comunicació per part la direcció del PDeCat a l’entorn del nou projecte de Junts per Altafulla
El president i portaveu de la formació local considera el nou projecte “una opa hostil perpetrada per ex, ex, ex de tot arreu”
Arran de la presentació d’aquest cap de setmana de la formació local Junts per Altafulla, el portaveu del PDeCat a l’Ajuntament d’Altafulla i president de la formació al municipi, Pere Gomés, ha retret al president del partit, David Bonvehí, no haver estat convidat a l’acte, així com la manca de comunicació sobre el projecte al llarg dels darrers mesos. Ho ha fet en un intercanvi de tuits i, posteriorment, en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio. Més que mostrar-se molest amb aquesta actitud, ha titllat “d’inaudita” la situació. Tot i haver anunciat ara fa uns mesos que no concorreria a les eleccions municipals del mes de maig, ha lamentat que “no s’han seguit un seguit de protocols interns”, el que considera “un error de la direcció del partit per no consensuar ni informar de tots aquests moviments al cap local”. Ha recordat, a més, que “Junts per Catalunya és una marca registrada pel PDeCat”.

Pere Gomés ja ha traslladat el seu malestar a qui ara lidera el projecte. Ha explicat que aquest mateix dilluns ha mantingut una conversa amb Hèctor López Bofill per expressar-li els seus sentiments. Tot i això, no espera “en absolut” cap trucada de la direcció del partit demanant-li disculpes.

El portaveu del PDeCat a Altafulla també ha qualificat “d’error” acceptar el que considera “un projecte d’opa hostil perpetrada per ex, ex, ex de tot arreu”. Ha criticat “l’assalt a una marca guanyadora i a un projecte per part de gent que fins fa quatre dies renegava i no hi creia”

Pere Gomés s’ha mostrat molt crític amb el procés. Ha sentenciat que “la república l’hauríem d’haver aconseguit fa un any, i que cada dia que passa és un pas enrere”. “És una batalla perduda –ha afegit - com per ara voler-la guanyar des dels municipis”. En aquest sentit, considera que “seria un error fer la independència única i exclusivament des dels municipis”, i ha recordat que “quan et presentes a unes eleccions amb un projecte municipal és per governar per tota la població”.

Malgrat aquestes declaracions, Gomés ha apuntat que la relació a nivell municipal amb el número 2, Xavier Rofas, és “cordial i fluïda”.
Pere Gomés, president del PDeCat Altafulla
Pere Gomés, president del PDeCat Altafulla
Pere Gomés, president del PDeCat Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla