Notícies
Foto: Artesans Altafulla
11 de febrer del 2019
La XXII Fira d’Artesans d’Altafulla se celebrarà del 15 al 18 d’agost
El Col·lectiu d’Artesans ja ha posat en marxa els preparatius, i els seus esforços se centren ara en el procés de preinscripció i de selecció dels paradistes
La XXII Fira d’Artesans d’Altafulla ja té data. Enguany, la que esdevé una de les cites més esperades de l’estiu al municipi farà parada de nou a l’entorn de les Eres del 15 al 18 d’agost. Fa setmanes que el Col·lectiu d’Artesans va posar en marxa els preparatius, i ara ha obert el període de preinscripcions per a tots aquells paradistes que en vulguin prendre part. Poden posar-s’hi en contacte a través del correu electrònic artesansaltafulla@gmail.com.

Ara fa dos anys, la intenció dels organitzadors era oferir una actuació del grup de Diables com a colofó de fi de festa. Els atemptats de Barcelona i Cambrils, però, van condicionar el desenvolupament de la mostra, i es va decidir suspendre’n la part més lúdica. Enguany, el Col·lectiu d’Artesans recupera aquesta intenció, i ja té pràcticament tancada una actuació dels Diables Petits.

Enguany, tampoc no hi faltaran les mostres d’oficis, els espectacles lúdics, l’espai d’oci infantil, les actuacions musicals, ni la zona gastronòmica. Tot i això, el programa encara no està definit ja que els esforços de l’organització se centren ara en el procés de preinscripció i de selecció dels paradistes.

Mantenir la qualitat i innovar any rere any sense abandonar l’essència i l’esperit que van marcar els fundadors de la iniciativa serà la principal línia de treball del Col·lectiu d’Artesans en les properes setmanes. Segons el coordinador de la mostra, Diego Spano, la clau que els ha permès mantenir-se vius fins a dia d’avui.

Els organitzadors esperen repetir l’èxit de visitants de les darreres edicions.
Diego Spano, coordinador de la fira
Diego Spano, coordinador de la fira
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla