Notícies
Foto: Artesans Altafulla
11 de febrer del 2019
La XXII Fira d’Artesans d’Altafulla se celebrarà del 15 al 18 d’agost
El Col·lectiu d’Artesans ja ha posat en marxa els preparatius, i els seus esforços se centren ara en el procés de preinscripció i de selecció dels paradistes
La XXII Fira d’Artesans d’Altafulla ja té data. Enguany, la que esdevé una de les cites més esperades de l’estiu al municipi farà parada de nou a l’entorn de les Eres del 15 al 18 d’agost. Fa setmanes que el Col·lectiu d’Artesans va posar en marxa els preparatius, i ara ha obert el període de preinscripcions per a tots aquells paradistes que en vulguin prendre part. Poden posar-s’hi en contacte a través del correu electrònic artesansaltafulla@gmail.com.

Ara fa dos anys, la intenció dels organitzadors era oferir una actuació del grup de Diables com a colofó de fi de festa. Els atemptats de Barcelona i Cambrils, però, van condicionar el desenvolupament de la mostra, i es va decidir suspendre’n la part més lúdica. Enguany, el Col·lectiu d’Artesans recupera aquesta intenció, i ja té pràcticament tancada una actuació dels Diables Petits.

Enguany, tampoc no hi faltaran les mostres d’oficis, els espectacles lúdics, l’espai d’oci infantil, les actuacions musicals, ni la zona gastronòmica. Tot i això, el programa encara no està definit ja que els esforços de l’organització se centren ara en el procés de preinscripció i de selecció dels paradistes.

Mantenir la qualitat i innovar any rere any sense abandonar l’essència i l’esperit que van marcar els fundadors de la iniciativa serà la principal línia de treball del Col·lectiu d’Artesans en les properes setmanes. Segons el coordinador de la mostra, Diego Spano, la clau que els ha permès mantenir-se vius fins a dia d’avui.

Els organitzadors esperen repetir l’èxit de visitants de les darreres edicions.
Diego Spano, coordinador de la fira
Diego Spano, coordinador de la fira
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com