Notícies
02 de març del 2015
La Generalitat dóna el vistiplau perquè s’instal·li una nova parada d’autobús a l’entorn del nou supermercat Mercadona
Es preveu que la nova superfície comercial obri les seves portes el proper 26 de març
Ha començat el compte enrere per a l’obertura del nou supermercat Mercadona d’Altafulla. El projecte de les obres preveu que a finals d’aquest mes de març, la nova superfície comercial obri les seves portes als clients. La data prevista és el 26 de març, i tot apunta que així sigui. Els treballs a la zona avancen a bon ritme. Unes tasques que, més enllà de permetre la instal·lació del supermercat, significaran una reordenació urbanística de la zona.

El pla preveu la connexió amb entrada i sortida amb l’antiga N-340, la recuperació del connector biològic en l’espai que ocupava l’aparcament lateral dels antics cinemes, i la construcció d’un carril bici.

Una altra de les millores que suposarà aquesta reordenació és l’ampliació del nombre de parades d’autobús. El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ja ha donat el vistiplau, a petició de l’Ajuntament d’Altafulla, perquè se n’hi instal·li una de nova. En un primer moment, s’havia de retirar la parada que hi ha actualment a l’alçada de l’escola La Portalada. Finalment, però, aquesta es manté i se n’afegeix una de nova.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat