Notícies
02 de març del 2015
Alta participació en la primera edició de la fira ‘DO Camp de Tarragona’ d’Altafulla
El proper diumenge serà el torn de la mostra ‘Mà a mà’, d’intercanvi i col·leccionisme
La segona proposta del cicle de fires promogut per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla i l’entitat Link Enllaç Social, que ha de fer parada tots els diumenges de l’any a l’avinguda Marquès de Tamarit, ha tornat a ser tot un èxit de participació. L’afluència de vilatans i veïns de la contrada ha estat constant al llarg de tot el matí. En aquesta ocasió han pogut gaudir de petits tastets i productes de proximitat, que s’han aglutinat sota el nom ‘DO Camp de Tarragona’. El regidor Guillermo Alonso ha tornat a expressar la seva satisfacció per la bona resposta també d’aquesta segona edició.

La previsió per a les properes setmanes serà la següent: el segon diumenge de mes es dedicarà a la mostra ‘Mà a mà’, d’intercanvi i col·leccionisme; el tercer diumenge, a ‘Alta Kids’, dedicada als infants; el quart diumenge, a ‘Art Rambla’, d’espai per a la creació artística; i en cas d’existir el cinquè diumenge, a ‘Cuida’t’, centrada en la salut, la natura, i l’esport.

Per prendre part en alguna d’aquestes fires, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic linkcarrer15@gmail.com. Totes les fires tenen una finalitat solidària.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Visitants
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla