Notícies
03 de març del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla s’adhereix al programa de la Generalitat ‘Créixer en família’
La regidoria d’Educació oferirà el taller en la franja d’edat dels 0 als 3 anys amb la voluntat d’orientar i donar eines a les famílies
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla s’ha adherit al programa ‘Créixer en Família’, que impulsa la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya. Un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.

Els tallers, dividits per franja d'edat dels infants i adolescents, es realitzen en diferents municipis de tot Catalunya, i consten de sis sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, les estratègies educatives, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, i el paper educatiu de l'escola i la família extensa, entre d’altres.

En el cas d’Altafulla, de moment, s’ha sol·licitat la franja d’edat que va dels 0 als 3 anys, i la intenció és anar ampliant el servei fins els 18. Les sessions per a aquest col·lectiu són: ‘Mama! Papa! Upa...!’, ‘Deixa’m!... Jo sol’, ‘A dormir, no!... Hi ha un monstre’, ‘Per menjar, li poso la TV i fora problemes’, ‘El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot... és un trasto!’, i una darrera sessió monogràfica i de tancament del cicle.

Aquelles famílies interessades en participar-hi han de posar-se en contacte amb la direcció de les llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau, i facilitar el nom i el cognom, i un telèfon i un correu electrònic de contacte. Des de la regidoria faran arribar a les persones interessades el calendari i el full d’inscripció.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla