Notícies
03 de març del 2015
El Banc de Sang i Teixits prepara una aplicació per agilitzar els processos i millorar la comunicació amb el donant
A Altafulla la sensibilització de la ciutadania és cada vegada més gran. La darrera cita va registrar un total de 34 donacions
Poder respondre el qüestionari de donant des de casa, o en el trajecte cap al punt d'extracció, saber si es necessiten donacions d'un grup sanguini determinat, concertar hora o rebre mostres d'agraïment són algunes de les possibilitats que donarà la futura aplicació del Banc de Sang i Teixits. L'equip informàtic de la institució està preparant una aplicació per millorar la comunicació amb el donant i agilitzar els processos que s'han de seguir.

Una nova manera de promoure la participació de la ciutadania en les campanyes al nostre territori. Al Baix Gaià, la sensibilització és cada vegada més gran. La darrera cita va tenir lloc al Centre de Salut d’Altafulla la setmana passada, i va registrar quatre donants més que en l’anterior al municipi. Fins i tot es van poder veure cares noves, a banda dels donants habituals. Tot i això, la xifra encara és insuficient per un municipi d’aquestes característiques. La quantitat idònia hauria de ser de 45 donacions per campanya, el que es traduiria en un total anual de 170 donacions. La xifra ara se situa en la trentena de donacions per campanya. La propera no serà ja fins a finals del mes de juny.

Aquesta nova aplicació del Banc de Sang i Teixits s'ha presentat en el marc del simposi ‘Health and Wellness’, inaugurat pel conseller Boi Ruiz, qui ha assegurat que la revolució tecnològica ha de permetre millorar l'assistència sanitària a Catalunya i ha defensat que és una prioritat.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla