Notícies
30 d'octubre del 2014
El Servei Meteorològic organitza la sisena edició de les Trobades Territorials de la Xarxa d’Observadors
Els veïns Joan Vives, Lluís Brullas, Jordi Cuscó, i Josep Maria Aules són els encarregats de fer el seguiment de l’observador d’Altafulla
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) organitza un any més les trobades territorials de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM), de les quals en forma part l’estació meteorològica Tamarit-Hort de la Sínia d’Altafulla. Unes trobades que enguany celebren la seva sisena edició i que es distribueixen en quatre poblacions, representatives de les quatre demarcacions catalanes. Les dues primeres sessions van tenir lloc el passat 15 d’octubre a Barcelona, i aquest dimarts dia 28 a Mollerussa. La tercera se celebrarà el proper 5 de novembre a Figueres, i la quarta i última, el 10 de novembre a Reus.

La Xarxa d’Observadors Meteorològics està formada per un col·lectiu de persones distribuïdes arreu del territori i que col·laboraran amb el Servei Meteorològic de Catalunya aportant informació meteorològica, ja sigui de les característiques del temps o bé de vigilància. A Altafulla són els veïns Joan Vives, Lluís Brullas, Jordi Cuscó, i Josep Maria Aules els encarregats de fer-ne el seguiment.

Les dades que faciliten permeten al Servei Meteorològic desenvolupar les tasques que li pertoquen en matèria de predicció i vigilància meteorològica o per al coneixement i caracterització del clima de Catalunya.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat