Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de març del 2019
Tot a punt per a la celebració de la 38a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla
La festivitat se celebra aquest diumenge en una jornada conjunta amb la Bicicletada Popular i el Dia de l’Arbre
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge 17 de març la 38a edició de la Festa de l’Olla. La festivitat torna a arribar al municipi de la mà de la Bicicletada Popular i del Dia de l’Arbre en una nova jornada conjunta que tornarà a aplegar centenars de persones.

L’activitat s’iniciarà amb les bicicletes a les 10 del matí davant de l’Era del Castell, a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla. El recorregut s’allargarà fins el parc de Clot de Torrell, espai on enguany es realitzarà la ja tradicional plantada d’arbres, amb el suport del Garden Gaià - Grup La Rasa. En aquesta ocasió, en seran protagonistes quatre alzines. En acabar, els participants gaudiran d’un petit pica-pica per recuperar forces.

El programa es traslladarà cap al migdia al parc del Comunidor, on la Brigada Municipal i l’Ateneu de Dones ho tindran tot a punt per gaudir de l’olla. Pepe Caro és un dels cuiners encarregats d’elaborar l’àpat. Porta més de 30 anys remenant l’olla, i aquest diumenge ho tornarà a fer. Sofregirà les verdures, estofarà els cigrons, les patates, la carn de conill, de pollastre i de porc, i hi afegirà el toc especial amb la salsa de romesco. Tancarà l’àpat el tradicional rom cremat.

Els tiquets es poden adquirir a un preu de 4 euros a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents d’Altafulla, a l’Estanc Pijuan, i al Forn Martí. La regidoria de Festes preveu repartir prop de 300 racions.

Cal que els assistents portin plats, gots i coberts.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Pepe Caro, cuiner de l'olla
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès