Notícies
Foto: ANC Altafulla
13 de març del 2019
L’ANC d’Altafulla desplaçarà dos autocars a la manifestació de Madrid
La territorial tornarà a sortir al carrer aquest dissabte per reivindicar la República Catalana i mostrar el seu rebuig contra el que considera un “judici farsa”
La protesta pel judici contra el procés es desplaça aquest dissabte a Madrid. Una nova mobilització impulsada per entitats i partits sobiranistes per denunciar la repressió i la vulneració de drets fonamentals a l’Estat espanyol.

La concentració d’aquest cap de setmana arriba de la mà, principalment, de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, que, en aquesta ocasió, compta amb el suport d’una vintena d’organitzacions de l’esquerra madrilenya de base i vinculada a moviments socials, totes aglutinades sota el paraigua de #NoHayDemocracia. No hi faltarà la territorial d’Altafulla de l’ANC. La coordinadora al municipi, Neus Esbrí, ha avançat que tornaran a donar-hi el seu suport de manera “pacífica i cívica”.

L’ANC i Òmnium ja tenen registrats 400 autocars per desplaçar-se a Madrid. Des d’Altafulla, Torredembarra, El Catllar, i Creixell sortiran dos autocars de 70 places cadascun, que a hores d’ara ja estan pràcticament plens. A Altafulla només queden 5 places disponibles.
Neus Esbrí s’ha mostrat “molt il·lusionada” d’anar a reivindicar la República Catalana i a mostrar el seu rebuig contra el que ha tornat a titllar de “judici farsa”.

Les entitats sobiranistes tenen constància també d’altres quaranta vehicles, que sortiran d’altres punts del territori, com el País Basc, Andalusia, o Galícia.

El punt de trobada dels manifestants serà el passeig del Prado, entre la rotonda Emperador Carlos V i la plaça Neptuno. La marxa s’iniciarà a les 6 de la tarda a Atocha, i la intenció és que discorri pel passeig del Prado fins a la plaça de Cibeles, on està previst que tinguin lloc els discursos finals.

La manifestació repetirà el lema de les darreres convocatòries: “La autodeterminación no es delito. Democràcia és decidir”.
Neus Esbrí, coordinadora de l'ANC Altafulla
Neus Esbrí, coordinadora de l'ANC Altafulla
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat