Notícies
14 de març del 2019
L'Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla reprèn el programa commemoratiu del Dia Internacional de la Dona
L’entitat ofereix aquest divendres 15 de març a les 18h al Centre d’Entitats una xerrada en record a Montserrat Anfruns, a càrrec de Joana Badia
Altafulla continua commemorant el Dia Internacional de la Dona en el marc del programa previst per aquest 2019. El pròxim acte serà aquest divendres 15 de març a les 6 de la tarda al Centre d'Entitats amb la celebració de la xerrada-memorial ‘Montserrat Anfruns (1958-2014). Actriu, cantant i poeta’, a càrrec de la veïna Joana Badia i l'Ateneu Cultural de Dones.

Montserrat Anfruns Badia va néixer el 1958 a Guardiola de Berguedà i va dedicar la seva carrera professional a la interpretació, al doblatge i la música. És coneguda pel personatge ‘Bulma’ en la versió valenciana de Bola de Drac, però a més del doblatge, ha tingut una llarga carrera en el món del teatre i ha impartit diversos cursos d'interpretació vocal. Va publicar llibres de poemes i va col·laborar en diferents projectes discogràfics entre els quals destaquen les col·laboracions amb el grup valencià Al Tall.

Joana Badia, encarregada de fer la xerrada, ha explicat que es parlarà del perfil humà de Montserrat Anfruns i es farà un repàs per tota la seva obra fent referència al seu perfil artístic i indagant en algunes de les seves obres més importants. L’acte se celebra quan es commemoren els cinc anys de la seva mort.

En finalitzar el col·loqui, es donarà pas a una sessió de música d'arpa de la mà d'una de les alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Altafulla.

Les activitats dins del programa del Dia Internacional de la Dona tenen previst continuar fins a final de març amb la col·laboració de moltes de les entitats altafullenques.
Joana Badia, veïna d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès