Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de març del 2019
Altafulla neteja els seus camins a través del pla de dinamització i de reinserció laboral de la Diputació de Tarragona
Les tasques s’han centrat en l’arranjament del camí de Brises del Mar, del camí de Cametes, i dels Quatre Camins, i en la neteja de la Finca Canyadell
L’Ajuntament d’Altafulla torna a treballar de la mà del Consell Comarcal del Tarragonès en l’àmbit de la millora d’entorns naturals i de la reinserció laboral. L’acord és possible gràcies al finançament de la Diputació de Tarragona que, a través dels Plans d’Ocupació Comarcals, dedica els seus esforços a la dinamització del mercat laboral al nostre territori.

Es tracta de persones que es trobaven en situació d’atur i que han estat seleccionades i contractades per realitzar tasques de millora i manteniment en aquelles poblacions adherides al programa.

En el cas concret d’Altafulla, són un total de cinc persones les encarregades de dur a termes aquests treballs de manteniment. Segons ha explicat l’alcalde, Fèlix Alonso, durant un període de 30 dies, les tasques s’han centrat, principalment, en la potenciació de diferents camins, com ara el de Brises del Mar, el camí de Cametes, o els Quatre Camins. Ara l’activitat s’ha traslladat a la Finca Canyadell.

La previsió és que l’actuació al municipi finalitzi el divendres vinent, i es reprengui el proper mes d’octubre amb un nou període de 30 dies.

Els beneficiaris d’aquest programa també reben formació per part de la Diputació de Tarragona per millorar les seves habilitats personals i professionals i afavorir la posterior inserció al mercat laboral.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès