Notícies
Foto: MNAT
15 de març del 2019
Nova visita teatralitzada a la vil·la romana dels Munts d’Altafulla
Els anfitrions Caius i Faustina donaran a conèixer el conjunt residencial als visitants, aquest diumenge 17 de març a les 11h
El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ofereix aquest diumenge una nova visita teatralitzada per la vil·la romana dels Munts d’Altafulla. L’activitat tindrà lloc a partir de les 11 del matí, i anirà destinada, principalment, a famílies amb fills a partir de 6 anys.

Segons expliquen els mateixos organitzadors, una ocasió única per conèixer la vida en una vil·la de l’entorn de Tàrraco, que va ser residència de Caius Valerius Avitus, un dels duumvirs de la ciutat al segle II.

De fet, serà el mateix Caius i Faustina, la seva esposa i senyora de la casa, els que faran d’amfitrions en aquest recorregut guiat. Els assistents coneixeran de primera mà els aspectes més interessants i curiosos de la residència: les estances, el seu funcionament, les tasques que s’hi feien i com era la vida en aquest entorn privilegiat.

Com a bons amfitrions, el Caius i la Faustina convidaran els visitants a un aperitiu amb vi, mel i fruites, un refresc i diversos productes de la terra.

L’activitat té una durada aproximada de dues hores, i un preu de 5 euros per persona. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 977 25 15 15.
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat