Notícies
Foto: Biblioteca Mestra Maria Antònia
15 de març del 2019
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla, protagonista de la celebració de l’11è aniversari de la Biblioteca de Torredembarra
L’entitat ha organitzat una plantada popular aquest dissabte al jardí en una acció per reivindicar-lo com a espai de convivència dels usuaris del centre
La Biblioteca Mestre Maria Antònia de Torredembarra celebra aquest dissabte 16 de març el seu onzè aniversari amb un programa matinal que tindrà com a protagonista el jardí. El centre es vol reivindicar com un espai de convivència, també a l'aire lliure, aprofitant el bon temps que esta fent fins ara al territori.

A les 10 del matí es durà a terme l'activitat ‘Les Retortes Llovet’ amb Lluís Català, Emilio Giráldez i Joan Esteve, que explicaran l'estudi elaborat sobre el patrimoni industrial de Torredembarra envoltats d'alguns exemplars de retortes i plafons explicatius al nou jardí de l'entitat.

A les 11 tindrà lloc la Plantada Popular de la mà de l'Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla i els seus voluntaris, una activitat que forma part del programa d'educació ambiental de la regidoria de Sostenibilitat.

L'acció consistirà en la plantació de la bardissa que delimitarà l'espai del jardí de la biblioteca, on posteriorment, el 21 de març, es plantaran herbes aromàtiques amb alumnes de secundària. Hèctor Hernández, coordinador de l’entitat mediambiental, ha explicat que amb aquesta iniciativa es vol potenciar un parc interessant amb diversos tipus de plantes al voltant de la biblioteca.

Durant la celebració, els assistents podran aprofitar i seure al Banc Blau per parlar de salut, iniciativa promoguda pel Centre d'Atenció de Primària de Torredembarra (CAP) i la mateixa Biblioteca Mestra Maria Antonia, pionera en haver esdevingut un espai d'aprenentatge amb rerefons social.

Per finalitzar la jornada, a les 12 del migdia, hi haurà un contacontes infantil a càrrec de la torrenca Imma Pujol.
Hèctor Hernàndez, coordinador de l'Associació Mediambiental La Sínia
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès