Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 d'abril del 2019
El lliurament de premis del Concurs Literari escalfa motors per la Diada de Sant Jordi
Una vintena de parades s’instal·laran el 23 d’abril a l’espai firal de l’avinguda Marquès de Tamarit, enguany amb un marcat caire polític
El Concurs Literari de Sant Jordi 2019 ja té guanyadors. L’Ajuntament d’Altafulla ha lliurat els diplomes i els premis als campions de cada categoria aquest divendres a la tarda al pati de les antigues escoles Teresa Manero. El certamen el promouen les escoles La Portalada i El Roquissar, en col·laboració amb el consistori, amb la voluntat de despertar l’interès per l’escriptura entre l’alumnat.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha destacat el gran nivell dels textos participants, i la dificultat de fer-ne una tria. Dels cinc que el professorat ha escollit per a cada categoria, el jurat del certamen ha hagut de decidir els tres finalistes de cada grup.

L’entrega de premis esdevé enguany la prèvia de la diada de Sant Jordi, que el proper dimarts 23 d’abril oferirà de nou una vintena de parades a l’espai firal de l’avinguda Marquès de Tamarit. De 10 del matí a 8 del vespre, s’hi podran trobar roses, llibres, i diversos articles i complements. En aquesta ocasió, també hi tindran especial rellevància els estands polítics. Tampoc hi faltaran la Biblioteca, el Col·lectiu d’Artesans, i Mans per l’Acció Solidària, amb presentacions de llibres, activitats per la canalla, i contacontes.

La diada es presentarà complicada a nivell d’agenda, donada la seva coincidència amb la Setmana Santa i la celebració del Dimarts de Pasqua al municipi.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura
Montse Castellarnau, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla