Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 d'abril del 2019
L’EINA presenta els vuit eixos principals d’un programa per “guanyar Altafulla i fer el canvi”
La ciutadania ha tingut l’oportunitat aquest cap de setmana de corroborar la llista i les propostes pel 26 de maig
La ciutadania ha tingut l’oportunitat de votar aquest dissabte la llista amb què L’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) es presentarà als comicis del mes de maig amb la voluntat de “fer el canvi”. Una candidatura que va acompanyada del programa “Guanyem Altafulla!”, i que els vilatans també han pogut corroborar aquest cap de setmana.

Les diferents propostes s’engloben dins de vuit eixos principals. La coalcaldable Alba Muntadas ha presentat entre els blocs prioritaris la creació de les regidories d’Habitatge i Treball.

Altres àrees destacades dins d’aquests vuit pilars fonamentals són la d’educació; la de territori –que aglutina Urbanisme i Medi Ambient-; l’econòmica –Hisenda, Comerç i Turisme-; l’àrea ‘Altafulla Viva’ per a la dinamització del municipi –Cultura, Festes i Esport-; l’àrea ‘Govern en Equip’ per a qüestions transversals –Joventut, Polítiques de Gènere, Participació, i Mitjans de Comunicació-; i l’àrea de Governació –administració electrònica i Policia Local.

Muntadas ha explicat que a partir d’aquests vuit eixos, començaran a treballar en propostes concretes.

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de Raquel Sans, diputada d’ERC, qui ha visitat el municipi per donar el seu suport a la candidatura municipal. S’ha mostrat entusiasmada amb la llista altafullenca, i n’ha destacat “gent molt participativa i activa, que viu i estima el municipi, i que té ganes que Altafulla funcioni”. Per Raquel Sans, “la política municipal és fonamental per tirar endavant la societat en què vivim”.

En referència a les Eleccions al Congrés dels Diputats del 28 d’abril, ha presentat la proposta d’ERC com “un projecte molt sòlid per Catalunya”, i ha insistit en la necessitat de “diferenciar-se en el mapa”.
Alba Muntadas, coalcaldable de L'EINA
Raquel Sans, diputada d'ERC
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla