Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 d'abril del 2019
L’EINA presenta els vuit eixos principals d’un programa per “guanyar Altafulla i fer el canvi”
La ciutadania ha tingut l’oportunitat aquest cap de setmana de corroborar la llista i les propostes pel 26 de maig
La ciutadania ha tingut l’oportunitat de votar aquest dissabte la llista amb què L’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) es presentarà als comicis del mes de maig amb la voluntat de “fer el canvi”. Una candidatura que va acompanyada del programa “Guanyem Altafulla!”, i que els vilatans també han pogut corroborar aquest cap de setmana.

Les diferents propostes s’engloben dins de vuit eixos principals. La coalcaldable Alba Muntadas ha presentat entre els blocs prioritaris la creació de les regidories d’Habitatge i Treball.

Altres àrees destacades dins d’aquests vuit pilars fonamentals són la d’educació; la de territori –que aglutina Urbanisme i Medi Ambient-; l’econòmica –Hisenda, Comerç i Turisme-; l’àrea ‘Altafulla Viva’ per a la dinamització del municipi –Cultura, Festes i Esport-; l’àrea ‘Govern en Equip’ per a qüestions transversals –Joventut, Polítiques de Gènere, Participació, i Mitjans de Comunicació-; i l’àrea de Governació –administració electrònica i Policia Local.

Muntadas ha explicat que a partir d’aquests vuit eixos, començaran a treballar en propostes concretes.

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de Raquel Sans, diputada d’ERC, qui ha visitat el municipi per donar el seu suport a la candidatura municipal. S’ha mostrat entusiasmada amb la llista altafullenca, i n’ha destacat “gent molt participativa i activa, que viu i estima el municipi, i que té ganes que Altafulla funcioni”. Per Raquel Sans, “la política municipal és fonamental per tirar endavant la societat en què vivim”.

En referència a les Eleccions al Congrés dels Diputats del 28 d’abril, ha presentat la proposta d’ERC com “un projecte molt sòlid per Catalunya”, i ha insistit en la necessitat de “diferenciar-se en el mapa”.
Alba Muntadas, coalcaldable de L'EINA
Raquel Sans, diputada d'ERC
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla