Notícies
30 d'octubre del 2014
Torredembarra estudia una nova Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana en què hi participin les entitats veïnals
La intenció es convocar una segona trobada de treball amb la voluntat de recollir les aportacions que aquestes vulguin presentar
Torredembarra ha posat sobre la taula una futura Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana que pretén integrar les diferents associacions veïnals de la vila.
La regidoria de Governació es va reunir ara fa una setmana amb el Consell Veïnal per presentar-li l’avantprojecte de la nova normativa. Hi van ser presents la regidora de Governació, Olga González, la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Maria Guasch, tècnics d’ambdues regidories, i els representants veïnals de l’Associació de Veïns Sant Joan, l’Associació de Veïns de la Urbanització Marítima Residencial Nord, la Jove Associació de Veïns dels Munts 2002, l’Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi, l’Associació de Propietaris Els Munts, i l’Associació de Veïns Arte Mar.

La intenció es convocar una segona trobada de treball amb la voluntat de recollir les aportacions que vulguin presentar. Aquelles que tècnicament siguin possibles es debatran en la comissió d’estudi de redacció de la nova ordenança, òrgan de l’Ajuntament d’on ha de sortir el text normatiu definitiu.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat