Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2019
26M / L’EINA es compromet a eliminar les taxes “abusives” que pateixen les entitats esportives municipals
Fomentar i potenciar l’esport base i l’esport femení en col·laboració amb les entitats és un altre dels punts destacats de la formació
Eliminar les taxes “abusives” que pateixen les entitats esportives municipals és una de les principals mesures que proposa l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) en l’àrea dels esports. El número 5 de la formació, Àlex Cañas, parla d’unes quantitats que “ofeguen el dia a dia dels clubs afectats i compliquen el desenvolupament de les seves activitats”.

Fomentar i potenciar l’esport base i l’esport femení en col·laboració amb les entitats és un altre dels punts destacats de la formació en aquest àmbit. Cañas insisteix en la necessitat de “conscienciar grans i petits de la importància de practicar esport”.

Una manera de complementar aquest treball conjunt amb les associacions passa per potenciar el Consell Sectorial d’Esports. Àlex Cañas defensa la participació de totes les entitats i la “interacció” entre ambdues parts, així com la “interrelació” entre elles. La idea és “intentar definir de manera conjunta les polítiques esportives municipals”.

El programa també preveu la formació de tècnics esportius a totes les entitats i associacions en coordinació i col·laboració amb la regidoria d’Esports.

Una altra mesura que planteja L’EINA en matèria esportiva és l’elaboració d’un pla d’estudi per conèixer l’estat real de les instal·lacions. Segons Cañas, “l’Ajuntament té l’obligació que els equipaments estiguin en bones condicions”, i lamenta que “darrerament s’ha observat que alguns d’ells han quedat obsolets, tot i les millores que s’han anat fent”.

En referència a les instal·lacions, la formació també vol potenciar-les. És el cas, per exemple, del Poliesportiu Municipal, en el qual pretén ampliar l’horari d’obertura i l’oferta d’activitats.
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès