Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2019
26M / L’EINA es compromet a eliminar les taxes “abusives” que pateixen les entitats esportives municipals
Fomentar i potenciar l’esport base i l’esport femení en col·laboració amb les entitats és un altre dels punts destacats de la formació
Eliminar les taxes “abusives” que pateixen les entitats esportives municipals és una de les principals mesures que proposa l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) en l’àrea dels esports. El número 5 de la formació, Àlex Cañas, parla d’unes quantitats que “ofeguen el dia a dia dels clubs afectats i compliquen el desenvolupament de les seves activitats”.

Fomentar i potenciar l’esport base i l’esport femení en col·laboració amb les entitats és un altre dels punts destacats de la formació en aquest àmbit. Cañas insisteix en la necessitat de “conscienciar grans i petits de la importància de practicar esport”.

Una manera de complementar aquest treball conjunt amb les associacions passa per potenciar el Consell Sectorial d’Esports. Àlex Cañas defensa la participació de totes les entitats i la “interacció” entre ambdues parts, així com la “interrelació” entre elles. La idea és “intentar definir de manera conjunta les polítiques esportives municipals”.

El programa també preveu la formació de tècnics esportius a totes les entitats i associacions en coordinació i col·laboració amb la regidoria d’Esports.

Una altra mesura que planteja L’EINA en matèria esportiva és l’elaboració d’un pla d’estudi per conèixer l’estat real de les instal·lacions. Segons Cañas, “l’Ajuntament té l’obligació que els equipaments estiguin en bones condicions”, i lamenta que “darrerament s’ha observat que alguns d’ells han quedat obsolets, tot i les millores que s’han anat fent”.

En referència a les instal·lacions, la formació també vol potenciar-les. És el cas, per exemple, del Poliesportiu Municipal, en el qual pretén ampliar l’horari d’obertura i l’oferta d’activitats.
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla