Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2019
26M / La CUP Altafulla proposa la creació d’un Institut Municipal d’Habitatge
La formació també pretén impulsar una borsa i un parc d’habitatge de lloguer social
La creació d’un Institut Municipal d’Habitatge és una de les propostes estrella de la CUP Altafulla en aquesta àrea. Serà la institució que s’encarregarà de gestionar el parc d’habitatge de lloguer social, que la formació pretén impulsar per donar resposta a les necessitats residencials de la població. La intenció és que aquesta plataforma no només doni resposta a les famílies i les persones necessitades, sinó que també ofereixi els seus serveis a la gent gran, als joves, i a les famílies monoparentals.

Crear una borsa d’habitatge de lloguer per regular el preu de l’habitatge, que, segons apunta, “ara mateix està pels núvols”, és una altra de les mesures que vol dur a terme. D’aquesta manera, assegura que “els propietaris tindran garantit el pagament del lloguer”.

La formació també buscarà la implicació de les cooperatives en les diferents modalitats de cessió d’ús, de dret de superfície, de masoveria urbana, o de cases antigues abandonades.

Per impulsar totes aquestes mesures, la CUP Altafulla preveu realitzar un cens d’habitatges buits previ, i estudiar les situacions d’emergència existents al municipi. En aquest darrer cas, la seva proposta passa per “expropiar els habitatges que estan abandonats des de fa més de dos anys, d’acord amb la llei que va aprovar el Parlament de Catalunya l’any 2016, i incloure’ls al parc de lloguer social”.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla