Notícies
Foto: PP Altafulla
15 de maig del 2019
26M / El PP d’Altafulla es compromet a buscar una “solució definitiva” a la problemàtica entorn l’N-340
L’alcaldable, Javier Allué, aposta per l’alliberament, i en cas de no aconseguir-ho, per trobar una sortida “a l’alçada de les persones que hi circulen”
L’alcaldable del PP d’Altafulla, Javier Allué, considera que el que s’ha fet fins ara entorn de la problemàtica de la carretera N-340 “no és suficient”. Tot i reconèixer que desviar el trànsit pesat cap a l’AP-7 ha estat un “avenç”, insisteix que cal una “solució definitiva”.

Assegura que “la concessionària ha amortitzat sobradament la seva inversió”, i aposta per l’alliberament de l’autopista. En cas de no aconseguir aquesta fita, proposa “trobar una solució entre tots que estigui a l’alçada de les necessitats de les persones que, encara a dia d’avui, temem massa sovint per la nostra integritat i la de les nostres famílies i amics quan ens toca circular per aquesta carretera”.

Per acabar amb aquesta situació, Javier Allué es compromet, un cop sigui regidor, a convidar el ministre de Foment a acompanyar-lo un dia en hora punta a circular pel tram que va d’Altafulla a Tarragona, i que corrobori en primera persona que “si ens queixem, és per alguna cosa”.

També pren el compromís d’impulsar una moció per exigir, espera que per “unanimitat”, “la solució que Altafulla mereix”.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès