Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de maig del 2019
Comencen els treballs de reparació de les filtracions d’aigua a les aules de l’Institut d’Altafulla
La visita del director dels Serveis Territorials, Jean-Marc Segarra, també va servir per posar sobre la taula l’ocupació del centre en els pròxims cursos
Les filtracions d’aigua que han afectat diferents aules de l’Institut d’Altafulla desapareixeran a finals d’aquesta setmana després que aquest dimarts al matí hagin començat els treballs de reparació. D’aquesta manera es compleix el compromís que havien adquirit el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el regidor d’Educació, Jaume Sánchez, en la visita institucional que va tenir lloc al centre el passat 14 de febrer.

L’edil responsable de l’àrea d’Educació ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “fa molts mesos que havíem detectat les filtracions d’aigua”, però que la reparació l’havia de fer la Generalitat. Les diverses reunions amb el Departament d’Ensenyament i el director de Serveis Territorials, finalment han donat els seus fruits.

Els treballs tindran un termini d’execució d'un mes, i s’espera que amb l’actuació es solucioni la problemàtica de les filtracions, que han malmès part del sostre i les parets de les aules. La visita del director territorial va servir també per confirmar la mitja jornada de professorat que s’ha destinat al centre, amb la voluntat de recollir també les necessitats dels joves MENA escolaritzats a Altafulla.

De cara al futur, la visita també va posar sobre la taula l’ocupació del centre en els propers cursos escolars. Actualment, tot i funcionar amb un sistema de 4x2 línies, està dissenyat per 3x2. Les opcions que s’estudien per solucionar aquest problema d’espai passen per una ampliació del centre, fer ús de l’escola El Roquissar en cas que aquesta disposés d’espai lliure, o la instal·lació de barracons. Aquesta darrera opció, però, no es contempla, de moment, des del departament d’Ensenyament.
Jaume Sànchez, regidor d'Educació
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla