Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / L’EINA es compromet a impulsar la creació d’un centre de dia per a gent gran
La formació també proposa la reestructuració de l’espai del Centre de Salut i l’ampliació del personal
L’àrea social és un dels eixos fonamentals que planteja l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) en el seu programa electoral. Una àrea que engloba els àmbits de l’acció social, la gent gran, i la salut.

Un dels projectes més destacats d’aquesta àrea social és la creació d’un centre de dia. La formació es compromet a impulsar aquest equipament al municipi que, segons el número 7 de la llista, Albert Pardo, pretén “mantenir al màxim l’autonomia de la gent gran”. En un municipi on l’envelliment progressiu de la població és evident, i tenint en compte els diferents models de gestió i les experiències prèvies que s’han donat de manera molt positiva en altres municipis, la formació aposta per tirar endavant “un espai que permet impulsar múltiples accions per potenciar aquesta independència dels avis i àvies de la vila”.

Un centre de dia que va molt lligat a la proposta de “potenciar i fomentar accions que reverteixin en millorar la salut” no només de la gent gran, sinó del conjunt de la ciutadania. Per fer-ho possible, la formació proposa la creació d’itineraris saludables que connectin amb la xarxa de parcs urbans de salut, així com la potenciació de caminades saludables que “aprofitin els espais naturals de gran potencialitat que disposa el municipi”. La intenció és impulsar totes aquestes accions de promoció de l’activitat física de la mà de les entitats i els clubs locals.

Un altre dels grans projectes en aquesta àrea social fa referencia a la reestructuració de l’espai del Centre de Salut, i a l’ampliació del personal. Unes mesures que L’EINA vol negociar amb la Generalitat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla per tal de donar resposta a les necessitats de la població, que “s’ha incrementat notablement en els darrers anys”.

L’ampliació es preveu en les àrees de medicina general i de pediatria.
Albert Pardo, número 7 de L'EINA
Albert Pardo, número 7 de L'EINA
Albert Pardo, número 7 de L'EINA
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla