Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / La Cup Altafulla proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme
La formació es compromet a vetllar per un “turisme familiar, tranquil, intelligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”
La voluntat de la CUP Altafulla d’avançar cap a un model econòmic “social, sostenible, i solidari” va molt lligada al nou model de turisme que vol establir al municipi.
Un model que no presenti Altafulla com “un poble aparador, dormitori, i sense personalitat”, sinó que defensi un “turisme familiar, tranquil, intel·ligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”.

La formació se sent “afortunada” de viure en un poble com Altafulla que s’ha mantingut com “un oasi dins de la Costa Daurada”, però que “està en risc de desviar-se”. Argumenta que “no totes les línies de promoció turística són bones ni adequades per afavorir un turisme sostenible a nivell econòmic, social i mediambiental”.

És per això que proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme que marqui les línies de futur. La idea és “fomentar un turisme de qualitat que s’interessi per la vila, per la gent autòctona, i pel patrimoni cultural i la riquesa ecològica”. També pren el compromís d’establir relacions amb les entitats mediambientals i els tècnics ecologistes del Baix Gaià per preservar l’entorn.

Per complementar aquesta línia d’actuació, la formació també preveu la creació d’un Centre d’Investigació del Model Turístic “que reculli totes les sensibilitats de la ciutadania”.

La CUP Altafulla també proposa la creació d’una borsa de treball pels períodes turístics, com ara l’estiu, que permetin als joves una “sortida constructiva professional” al municipi.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès