Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / La Cup Altafulla proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme
La formació es compromet a vetllar per un “turisme familiar, tranquil, intelligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”
La voluntat de la CUP Altafulla d’avançar cap a un model econòmic “social, sostenible, i solidari” va molt lligada al nou model de turisme que vol establir al municipi.
Un model que no presenti Altafulla com “un poble aparador, dormitori, i sense personalitat”, sinó que defensi un “turisme familiar, tranquil, intel·ligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”.

La formació se sent “afortunada” de viure en un poble com Altafulla que s’ha mantingut com “un oasi dins de la Costa Daurada”, però que “està en risc de desviar-se”. Argumenta que “no totes les línies de promoció turística són bones ni adequades per afavorir un turisme sostenible a nivell econòmic, social i mediambiental”.

És per això que proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme que marqui les línies de futur. La idea és “fomentar un turisme de qualitat que s’interessi per la vila, per la gent autòctona, i pel patrimoni cultural i la riquesa ecològica”. També pren el compromís d’establir relacions amb les entitats mediambientals i els tècnics ecologistes del Baix Gaià per preservar l’entorn.

Per complementar aquesta línia d’actuació, la formació també preveu la creació d’un Centre d’Investigació del Model Turístic “que reculli totes les sensibilitats de la ciutadania”.

La CUP Altafulla també proposa la creació d’una borsa de treball pels períodes turístics, com ara l’estiu, que permetin als joves una “sortida constructiva professional” al municipi.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla