Notícies
Foto: PP Altafulla
16 de maig del 2019
26M / El PP d’Altafulla es compromet a convertir Altafulla en una “vila lliure de símbols partidistes”
Una de les primeres mesures que pretén aplicar la formació per aconseguir-ho és abandonar l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)
“Convertir Altafulla en un poble lliure de símbols partidistes” és la primera mesura que pretén aplicar l’alcaldable del PP d’Altafulla, Javier Allué. Assegura que el primer pas per aconseguir-ho és “abandonar el més aviat possible” l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Acusa l’exregidor de Ciutadans –ara regidor no adscrit-, Alberto Moreno, d’haver contribuït en tirar endavant l’adhesió a una entitat “partidista”, que defensa un projecte “excloent”.

El cap de llista es compromet a presentar una moció per abandonar-la, en què també instarà al ple de la corporació a declarar Altafulla “vila lliure de símbols partidistes”. Una condició que, segons Allué, fa referència als espais públics, però també als privats, donat que “en un poble que té en el turisme el seu motor econòmic, els símbols partidistes sobren”.

Tot i ser conscient que “des de les institucions no podem obligar ningú que retiri del seu balcó una estelada o una bandera espanyola preconstitucional”, assegura que “sí que podem fer pedagogia i convidar, sempre amablement i amb mà esquerra, que aquests símbols es retirin”. Aposta per entregar a aquells que ho facin una bandera d’Altafulla, “el símbol que ens uneix a tots”.

Javier Allué es mostra convençut que la seva formació tornarà al plenari “amb força”, i sentencia que “el proper alcalde, sigui qui sigui, no necessitarà el suport de radicals independentistes que només tenen per objectiu imposar el pensament únic”. Insisteix que “Altafulla no pot perdre ni un minut més en quimeres il•legals que enfronten els catalans”, i assegura que “a nosaltres no se’ns pot comprar, a diferència d’altres com es va poder veure clar en l’anterior mandat”.

El PP d’Altafulla es presenta com “la garantia constitucionalista que Altafulla necessita”.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla