Notícies
Foto: PP Altafulla
16 de maig del 2019
26M / El PP d’Altafulla es compromet a convertir Altafulla en una “vila lliure de símbols partidistes”
Una de les primeres mesures que pretén aplicar la formació per aconseguir-ho és abandonar l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)
“Convertir Altafulla en un poble lliure de símbols partidistes” és la primera mesura que pretén aplicar l’alcaldable del PP d’Altafulla, Javier Allué. Assegura que el primer pas per aconseguir-ho és “abandonar el més aviat possible” l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Acusa l’exregidor de Ciutadans –ara regidor no adscrit-, Alberto Moreno, d’haver contribuït en tirar endavant l’adhesió a una entitat “partidista”, que defensa un projecte “excloent”.

El cap de llista es compromet a presentar una moció per abandonar-la, en què també instarà al ple de la corporació a declarar Altafulla “vila lliure de símbols partidistes”. Una condició que, segons Allué, fa referència als espais públics, però també als privats, donat que “en un poble que té en el turisme el seu motor econòmic, els símbols partidistes sobren”.

Tot i ser conscient que “des de les institucions no podem obligar ningú que retiri del seu balcó una estelada o una bandera espanyola preconstitucional”, assegura que “sí que podem fer pedagogia i convidar, sempre amablement i amb mà esquerra, que aquests símbols es retirin”. Aposta per entregar a aquells que ho facin una bandera d’Altafulla, “el símbol que ens uneix a tots”.

Javier Allué es mostra convençut que la seva formació tornarà al plenari “amb força”, i sentencia que “el proper alcalde, sigui qui sigui, no necessitarà el suport de radicals independentistes que només tenen per objectiu imposar el pensament únic”. Insisteix que “Altafulla no pot perdre ni un minut més en quimeres il•legals que enfronten els catalans”, i assegura que “a nosaltres no se’ns pot comprar, a diferència d’altres com es va poder veure clar en l’anterior mandat”.

El PP d’Altafulla es presenta com “la garantia constitucionalista que Altafulla necessita”.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès