Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / Ara Altafulla denuncia l’incompliment de l’acord sobre l’espai de propaganda electoral
La formació lamenta que els diversos partits polítics estan incomplint la normativa establerta entre els diferents representants
La propaganda electoral es pot col·locar en aquells espais que l’Ajuntament reserva amb aquesta finalitat, d'acord amb la distribució que estableix la junta electoral de zona. També correspon al consistori determinar els llocs o els elements situats a la via pública que es poden utilitzar per posar-hi propaganda electoral. Unes decisions que, segons Ara Altafulla, es van prendre el passat 6 de maig amb els representants de les diverses formacions polítiques que concorreran a les Eleccions Municipals del 26 de maig, i que denuncia que “s’estan incomplint”.

La formació explica en un comunicat que durant la trobada dels representants es van establir un seguit de normes referents a la penjada de cartells i pancartes, que ara “no s’estan respectant”.

El partit encapçalat per Natalia Sanz vol mostrar el seu malestar davant d’uns fets que lamenta que semblen “una situació normalitzada” pels diferents partits. “Una naturalitat –afegeix- que genera gran desconfiança tant en els veïns com en les formacions polítiques que concorreran a les eleccions”.

Més que voler denunciar la situació, la intenció d’Ara Altafulla és posar-la en coneixement de la ciutadania ja que considera que “és el nostre deure informar de les irregularitats d’aquests partits”.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès