Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de juny del 2019
L’EINA, el PSC, i Ara Altafulla fan públics els motius del pacte municipal pel mandat 2019-2023
El nou govern ha convocat els mitjans de comunicació aquest dimarts a les 17h a la plaça del Pou per presentar el nou cartipàs i els eixos de treball
El nou escenari polític comença a agafar forma a Altafulla, després de les Eleccions Municipals del passat 26 de maig. L’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA-ERC), el PSC, i Ara Altafulla, compareixeran davant els mitjans de comunicació aquest dimarts a la tarda per explicar els motius del pacte municipal pel mandat 2019-2023 que les tres formacions segellaven el passat dijous. La convocatòria tindrà lloc a les 5 de la tarda a la plaça del Pou, i està previst que hi assisteixin els set regidors i regidores que en formen part: Jordi Molinera, Alba Muntadas, Dani Franquès, Gemma Maymó, Àlex Cañas, Imma Morales, i Natàlia Sanz.

El coalcaldable, Jordi Molinera, ha avançat que l’acte també servirà per presentar el repartiment del nou cartipàs municipal, així com els principals eixos de treball del govern republicà i del canvi.

Després d’uns dies complicats, el nou equip de govern ha aprofitat el cap de setmana per parlar amb la gent i corroborar que “la sensació que es respirava el 26 de maig de voluntat de canvi es manté”.

Molinera espera amb ganes el 15 de juny. Una data que significa “l’inici de l’entrada d’aire fresc a l’Ajuntament d’Altafulla”.

El ple d’investidura està previst a dos quarts d’1 del migdia.
Jordi Molinera, coalcaldable de L'EINA
Jordi Molinera, coalcaldable de L'EINA
Jordi Molinera, coalcaldable de L'EINA
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla